Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 sep 2011 - Anul XVI, nr. 222 (4820)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Precizare

Corneliu Popovici: Primarii PSD pleacă din acest partid pentru că se simt abandonaţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele PD-L Suceava Corneliu Popovici a explicat în cursul zilei de ieri motivele pentru care mai mulţi primari ai PSD şi-au lansat candidaturile pentru un nou mandat din partea democrat-liberalilor. Popovici a spus că aceste motive „se află chiar în curtea social-democraţilor”.

„Primarii social-democraţi acuză dezinteresul parlamentarilor PSD manifestat faţă de ei după alegerile din 2008. Primarii s-au simţit abandonaţi din punct de vedere politic, motiv pentru care au decis să candideze din partea PD-L. Şi voi da câteva exemple, fără nume, însă sunt convins că liderii PSD îşi vor da seama despre ceea ce este vorba”, a explicat Corneliu Popovici.

El a spus că un primar care conduce o comună aflată la 7 kilometri de Fălticeni, municipiu în care sunt cabinetele a trei parlamentari PSD, i-a spus că după 2008 nici unul dintre aceştia nu a mai trecut pe la el sau prin comuna sa şi nici nu a mai răspuns la telefon.

„Primarul a povestit că atunci când a apelat la Consiliul Judeţean şi la Gheorghe Flutur pentru a rezolva unele probleme din comună, a fost sunat imediat de la PSD şi a fost întrebat dacă a trecut la PD-L. Un alt primar din zona celor trei parlamentari PSD, cu rezultate foarte bune, obţinând  53% pentru acest partid, a spus că în anul 2010 a votat pentru o schimbare la nivelul conducerii PSD Suceava, însă a constatat după un an că se conduce în acelaşi stil şi cu aceiaşi oameni ca şi înainte. Primarul a spus că a luat la cunoştinţă din presă că toţi primarii PSD vor candida pentru încă un mandat din partea acestui partid, fără ca cineva să-l întrebe. În condiţiile în care acest primar a spus că nu este mulţumit de modul în care s-a negociat la nivel local în cadrul USL, a anunţat că va candida fie independent, fie din partea PD-L”, a declarat vicepreşedintele PD-L.

 

Vicepreşedintele PD-L Suceava susţine că vor fi şi alţi primari care vor părăsi barca PSD

Popovici a precizat că un alt primar, din zona Sucevei, care a avut unele dintre cele mai bune rezultate electorale pentru PSD, i-a spus că după alegerile din 2008 obiectivele de investiţie din comuna pe care o conduce le-a făcut cu sprijinul lui Gheorghe Flutur şi al Consiliului Judeţean.

„PSD i-a promis sprijin. Sprijin pe care îl aşteaptă şi astăzi, deşi PSD s-a aflat un an la guvernare. Mai mult, el a spus că parlamentarii PSD au avut posibilitatea să obţină câteva miliarde de lei vechi pentru catedrala din Gura Humorului, un lucru creştinesc şi foarte bun, însă nu s-au gândit şi la el, că are de plătit rate şi dobânzi la proiectul <Suceava – Utilităţi şi mediu la standarde europene>. Şi atunci, acest primar s-a gândit: cum pot să mă justific în faţa cetăţenilor şi să mai candidez din partea PSD?”, a mai spus Corneliu Popovici.
El a adăugat că acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care primarii PSD au decis să „părăsească această barcă” şi să candideze din partea PD-L.

„În mod sigur vor mai fi şi alţi primari PSD care în perioada următoare vor anunţa că vor candida din partea PD-L la viitoarele alegeri locale”, a încheiat Popovici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Corneliu Popovici: Primarii PSD pleacă din acest partid pentru că se simt abandonaţi.
 Vizualizări articol: 1103 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Corneliu Popovici: Primarii PSD pleacă din acest partid pentru că se simt abandonaţi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Liftierul trimis de
(20 sep 2011, 11:33:06
Este ceva josnic pentru domnul Popovici, acesta după ce a trecut din partid în partid ca cioara din par în par sau ca c...din p.....în p.......mai are și curajul să scrie și acest articol, dar ce să ceri de la un om fără caracter, care pentru un post de liftier și-a vândut demnitatea de om.
Totuși dacă luăm articolul din alte unghiuri domnul Popovici poate avea și ceva deptate, căci PSD nu prea ține la oameni și cam este nehotărât. Dacă aproape toate formațiunile și-au făcut sondajepentru viitorii candidați de primari în toate comunele, PSD nu știu ce așteaptă. Și de aici începe nesiguranța și neîncrederea iar cei ce se știu capabili și ignorați binențeles că pleacă acolo unde sunt luați în seamă. Sunt sugur că dl. Nechifor va pune piciorul în prag și va rezolva situația.
2.   Pp-d trimis de
(20 sep 2011, 12:39:30
In goana dupa ciolan nimeni nu mai respecta doctrina partidului.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei