Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 sep 2011 - Anul XVI, nr. 216 (4814)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

UNPR Suceava va avea candidaţi proprii la viitoarele alegeri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedinta Organizaţiei Judeţene Suceava a Uniunii Naţionale pentru Progresul României, Cătălina Vartic, a precizat că această formaţiune politică va avea candidaţi proprii la alegerile viitoare. Cătălina Vartic a precizat că liderul UNPR, Gabriel Oprea, a confirmat în cadrul lucrărilor Şcolii de Vară de la Mangalia că această formaţiune politică va avea propriii candidaţi, intenţia fiind de a obţine minim 10% dintre voturile românilor.

Cătălina Vartic a arătat că la Şcoala de Vară a UNPR de la Mangalia a fost prezentat şi o delegaţie a tinerilor suceveni, care timp de cinci zile au participat la cursuri interactive de doctrină politică şi de organizare pentru campanie. Tinerii din UNPR participanţi la Şcoala de Vară de la Mangalia au avut posibilitatea de a discuta şi cu cei trei preşedinţi ai acestui partid, Gabriel Oprea, Marian Sârbu şi Cristian Diaconescu, precum şi cu preşedintele României, Traian Băsescu.

De precizat că şeful statului a mulţumit Uniunii Naţionale pentru Progresul României  pentru că a asigurat stabilitatea guvernării, într-o perioadă economică dificilă, alegând să servească interesul naţional.

„Trebuie să vă spun că sunteţi partidul care avea orice opţiune, este opinia mea. Aţi optat, însă, să serviţi interesul naţional, ceea ce vă aşează pe un postament solid pentru alegerile viitoare. Nu este uşor ca un partid care se construieşte, care pleacă de la zero, să opteze pentru varianta grea, pentru varianta, care, de regulă, nu este destinată să aducă voturi”, a afirmat Traian Băsescu.

Tot în cadrul discuţiilor de la Şcoala de Vară a tinerilor din UNPR, preşedintele executiv al partidului, Gabriel Oprea, a arătat că UNPR a fost interesat în primul rând de stabilitatea României.

“Dacă aş defini UNPR astăzi, aş putea spune că este o armată cu moral de oţel. Dincolo de orice piedică, am mers şi vom merge mai departe. Ne-a interesat în primul rând stabilitatea României'', a arătat Oprea. El a adăugat că UNPR îşi propune să obţină minim 10% din voturile românilor şi să câştige viitoarele alegeri împreună cu actuala coaliţie de guvernământ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului UNPR Suceava va avea candidaţi proprii la viitoarele alegeri.
 Vizualizări articol: 750 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
UNPR Suceava va avea candidaţi proprii la viitoarele alegeri5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei