Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 sep 2011 - Anul XVI, nr. 216 (4814)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Protest

PSD Suceava acuză puterea că vrea să privatizeze spitalele

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Social-democraţii suceveni acuză puterea că vrea să privatizeze spitalele. Temerea lor a fost întărită de ultima declaraţie a şefului statului, Traian Băsescu, făcută la şcoala de vară a tinerilor UNPR-işti, potrivit căreia spitalele nu ar trebui să mai aparţină statului sau administraţiilor locale, ci ar trebui să devină fundaţii.

Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Ovidiu Milici, consideră că declaraţia este „îngrijorătoare” pentru poporul român şi reprezintă „un atentat la siguranţa naţională”.

În opinia social-democraţilor suceveni, dacă spitalele vor fi privatizate, atunci de serviciile lor vor beneficia numai oamenii cu bani, în nici un caz pensionarii, bugetarii sau alte categorii sociale cu venituri mici. Milici crede că actuala putere vrea „să pună pe chituci” sistemul sanitar românesc, pentru ca mai  apoi să-l vândă pe bucăţi. „Declaraţia lui Traian Băsescu este o recunoaştere a eşecului propriei sale viziuni în ceea ce priveşte sistemul sanitar. Nu poate să rezolve problemele acestui sistem şi îl privatizează. Prin astfel de intenţii, Guvernul Băsescu- Boc este un pericol pentru toţi românii şi reprezintă un atentat la siguranţa naţională. Actuala putere nu a făcut decât să constate deficienţele sistemului sanitar românesc, dar nu a făcut nimic concret pentru a corecta aceste deficienţe.  Practic falimentul sistemului sanitar din România s-a produs în mandatul lui Traian Băsescu. Vreau să spun că USL nu este de acord cu privatizarea spitalelor acestei ţări şi când va veni la guvernarea acestei ţări va dezvolta un sistem sanitar public care să lucreze pentru oameni şi în folosul lor”, a declarat Milici.

Ovidiu Milici a mai spus că PSD se va folosi de toate mijloacele democratice pentru a se opune privatizării spitalelor din România.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Suceava acuză puterea că vrea să privatizeze spitalele.
 Vizualizări articol: 448 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
PSD Suceava acuză puterea că vrea să privatizeze spitalele5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Banii Vorbesc.. trimis de
(14 sep 2011, 13:11:17
Lasati spitalele asa cum sunt nu le privatizati! ATI PRIVATIZAT TOTUL IN TARA ASTA!! Nu mai aveti bani ?? furati tot timpul si acum nu mai aveti de unde? Cand avem nevoie de ceva de la spital trebuie sa dam bani ... nu mai lasati medicii buni sa plece in strainatate aducetii inapoi in tara oferiti-le un trai mai bun.Ati lasat medicii buni sa plece la cules de capsuni si acum uitati ce se intampla..
"După ce ne-a omorât fata, doctorul ne-a dat şpaga înapoi"
CUM SE POATE ASA CEVA LA NOI IN TARA?????????
Basescu nu era Presedintele Diasporei? ce treaba are el cu Romania ... din cate stiu Base' a iesit presedinte in Diaspora .. acolo sa stea !!!!!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei