Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 sep 2011 - Anul XVI, nr. 209 (4807)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Flutur: Ponta a primit credit politic cu buletinul, iar Antonescu a vândut liberalismul socialiştilor

Prim-vicepreşedintele PD-L Gheorghe Flutur i-a atacat, ieri, pe liderii USL spunând despre Victor Ponta că a primit credit politic cu buletinul de la Adrian Năstase şi Ion Iliescu şi că e o copertă nouă la o carte şifonată a PSD, iar pe Antonescu l-a acuzat că a vândut liberalismul socialiştilor.

"Avem în faţă nişte protagonişti slabi, goi de conţinut: atâta timp cât Victor Ponta umblă prin ţară să înjure şi să ameninţe, atâta timp cât Victor Ponta este o copertă la o carte şifonată a PSD. Au vrut să pună o copertă nouă. Se vede clar că el este cel care a primit credit politic cu buletinul de la Adrian Năstase şi Ion Iliescu. Este beneficiarul creditului cu buletinul", a declarat Flutur, ieri, la Şcoala de vară a tineretului democrat-liberal.

 Pe Crin Antonescu, Flutur l-a acuzat că a vândut liberalismul socialiştilor şi s-a întrebat unde sunt valorile liberale atâta timp cât PNL nu a susţinut nici unul din programele de dreapta ale PD-L.

"Crin Antonescu a făcut brockeraj cu liberalismul. A vândut liberalismul la socialişti. Asta a făcut. Unde sunt valorile liberale când tu nu susţii nimic de dreapta, nici Codul Muncii, nici reforma pensiilor, nici salarizare. Cum credeţi că îi vor păcăli pe cei de jos? Pentru că sunt două tipuri de electorat, unul de Piaţa Universităţii şi unul de bulevardul Victoria Socialismului, iar alături de noi este electoratul din Piaţa Universităţii", a spus Flutur.

Prim-vicepreşedintele PD-L a întrebat care sunt proiectele şi programele USL pentru că l-a văzut doar pe cel de turism, care nu crede că va merge în Bucovina sau în alte părţi.

"Care sunt programele lor? Că nu le-am văzut. Pe turism le-am văzut. Samba braziliană şi varianta Mazăre de aici, de la litoralul Mării Negre. Îmi închipui cum merg astea le mine în Bucovina şi prin alte părţi", a mai spus Flutur.

Lucrările Şcolii de vară ale tineretului PD-L au început, joi, la Eforie Nord, şi se vor încheia ieri. La manifestare s-a aflat şi preşedintele Traian Băsescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: Ponta a primit credit politic cu buletinul, iar Antonescu a vândut liberalismul socialiştilor.
 Vizualizări articol: 413 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Flutur: Ponta a primit credit politic cu buletinul, iar Antonescu a vândut liberalismul socialiştilor1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei