Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 iul 2011 - Anul XVI, nr. 165 (4763)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Implicare socială

Grup de experţi pentru a analiza strategia de dezvoltare a judeţului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Strategia de dezvoltare economică şi socială a judeţului Suceava pentru perioada 2011-2020 a devenit un obiectiv important pentru PSD. Deoarece consideră că actuala conducere a Consiliului Judeţean Suceava nu a făcut absolut nimic pentru a trasa puncte concrete în această direcţie, iar consultările cu populaţia au fost inexistente, cei din conducerea Organizaţiei Judeţene a PSD au decis să ia taurul de coarne. Aşa se face că în cursul zilei de ieri a avut loc o întâlnire cu ONG-urile, sindicatele, reprezentanţii oamenilor de afaceri şi oameni din clasa politică.

Cătălin Nechifor, preşedintele PSD Suceava, a făcut o scurtă prezentare a situaţiei din judeţ, având în spate datele oficiale oferite de Direcţia de Statistică.

„Datele statistice reale sunt ascunse pe site-ul Consiliului Judeţean Suceava. Mă întreb de ce această falsificare, ce vor să ascundă cei care conduc acum judeţul?”, a spus Nechifor.

Acesta s-a arătat nemulţumit de faptul că nu a existat nici o consultare publică despre strategia de dezvoltare a judeţului, mai ales că aceasta îi va afecta pe toţi cei 700.000 de locuitori.

„Vă propun să constituim un grup de experţi de lucru apolitic care să facă o radiografie corectă a momentului 2011 şi să vină să prezinte concluziile în faţa sucevenilor, inclusiv cu soluţii concrete”, le-a spus Cătălin Nechifor celor prezenţi la întrunirea de ieri.

Preşedintele PSD Suceava i-a invitat apoi pe cei din sală să-şi spună propriile puncte de vedere, iar dezbaterile au continuat într-un ritm dinamic aproximativ două ore.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Grup de experţi pentru a analiza strategia de dezvoltare a judeţului.
 Vizualizări articol: 708 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Grup de experţi pentru a analiza strategia de dezvoltare a judeţului4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   GRUP DE EXPERTI LA PROPUNERILE PSD DE DESVOLARE trimis de
(19 iul 2011, 09:24:33
Initiativa psd de a elabora un plan de desvoltare a judetului nostru se dovedeste a fi benefica si a starnit interes din partea populatiei.Pentru aceasta organizatia judeteana PSD este in drept sa primeasca felicitari.
-In situatia in care grupul de initiativa creat de psd va depune eforturi ca sa adune si sa selecteze propuneri din partea populatiei,va constitui un real aport la desvoltarea economiei judetului nostru,motiv pentru care credem ca va aduna si voturi la viitoarele alegeri.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei