Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 iun 2011 - Anul XVI, nr. 135 (4733)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iniţiativă

PSD îi propune premierului Emil Boc să se întâlnească cu medicii de familie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele PSD Suceava, Ovidiu Milici, consideră că actualul Guvern, condus de Emil Boc, îi denigrează şi îi jigneşte pe medicii de familie din România, prin faptul că nu le rezolvă solicitările pe care le au pentru a încheia contractul cadru pe 2011.

Milici a spus că PSD somează Guvernul şi pe premierul Emil Boc să aibă un dialog cu medicii de familie şi să dea curs solicitărilor acestora.

„Uniunea Social Liberală a demarat deja dialogul cu medicii de familie. Ceea ce face Guvernul Boc este să condamne la moarte lentă sute de mii de români. Asta prin faptul că actualul Guvern vrea să scape de cheltuieli tot pe spatele românilor. USL somează Guvernul şi primul-ministru să aibă un dialog cu medicii de familie şi să le dea curs solicitărilor”, a spus Ovidiu Milici.

Vicepreşedintele PSD Suceava a subliniat că medicii de familie sunt umiliţi de Guvernul României atunci când li se spune că nu există suma de 50 de milioane de euro solicitată pentru suplimentarea fondurilor necesare pentru aceşti medici. Milici a arătat că actualii guvernanţi găsesc fonduri pentru pârtii pe care nu schiază nimeni sau pentru telegondole care stau nefolosite, însă nu reuşesc să găsească suma de bani solicitată de medicii de familie.

„USL este alături de medicii de familie şi de pacienţi şi credem că o minimă bunăvoinţă din partea Guvernului ar trebui să existe. Asta pentru că sumele pe care medicii de familie le solicită sunt îndreptăţite”, a mai precizat Ovidiu Milici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD îi propune premierului Emil Boc să se întâlnească cu medicii de familie.
 Vizualizări articol: 646 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
PSD îi propune premierului Emil Boc să se întâlnească cu medicii de familie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei