Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 iun 2011 - Anul XVI, nr. 130 (4728)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9748 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5777 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comunicat de presă

Senatorul Orest Onofrei a fost din nou de serviciu pentru a formula un atac jalnic, fără logică şi, evident, fără bun-simţ. Pentru faptul că îl cunosc foarte bine pe acest personaj pitoresc al politicii sucevene, îi voi răspunde ori de câte ori va sări calul, într-o manieră pe care nu o agreez întotdeauna, dar care este singura pe care o înţelege.

Deşi, în nenumărate rânduri, domnul Onofrei a făcut dese trimiteri la poveţele pe care i le-a dat tatăl său, spunându-i să tacă decât să spună lumea că vorbeşte prostii, se pare că domnul senator nu ascultă de sfaturile părintelui său, ba, mai mult, dă dovadă de o consecvenţă greu de egalat.

Sunt convins că domnul Flutur a fost deranjat ieri, tranzactiv-ul era o variantă, însă domnia sa a hotărât să consulte un medic veterinar. Probabil Niculai Barbă era ocupat cu pregătirile pentru mersul pe jos de la Viena la Suceava, aşa că Gheorghe Flutur s-a ascuns după fusta lui Onofrei şi i-a comandat să iasă la bătaie, pentru ca senatorul să îşi mai spele din păcatul de a-l fi susţinut pe Vasile Blaga.

E greu de intrat în mintea lui Orest, aşa că voi cita din „înţelepciunile” pe care ni le-a împărtăşit în trecutul recent. Astfel, în 12 septembrie 2010, referindu-se la modul în care este condus propriul partid, Orest Onofrei spunea: „este exact ca atunci când înveţi să mergi pe bicicletă. După ce ai impresia că ai învăţat şi te crezi suficient de şmecher, iei mâna de pe ghidon să te vadă lumea cât de grozav eşti. Inevitabil, o asemenea atitudine face ca atunci când te loveşti de prima piatră să dai cu bicicleta în gard şi să faci roata un opt”, am încheiat citatul.

Ceea ce este şi mai greu de înţeles este faptul că Orest Onofrei, cel care intenţionează să plece din PD-L, încurcă butoaiele cu motorină, considerându-se un mare politician, când el este de fapt un mare traseist politic, făcând parte din nu mai puţin de patru formaţiuni politice, fără să punem la socoteală şi perioada comunismului.

 

Preşedinte Organizaţia Judeţeană PSD Suceava

Deputat Ioan Cătălin Nechifor

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comunicat de presă.
 Vizualizări articol: 403 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Comunicat de presă5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   FRUMOS trimis de
( 4 iun 2011, 16:20:37
CE I-ai zis-o. Sunt sigur ca acum lumea te va vota. MULTUMIM CA EXISTI CATALIN !! laughing Glumeam si eu... sa nu ii iau locul lui BCDARtongue
2.   Subţirel, tov. ospătar trimis de
( 6 iun 2011, 11:23:38
nici măcar nu ai haz. modul cum te-a atacat traseistul veterinar măcăr stârneşte râsul, gen haz de necaz. teavă fără gaz, incubator de afaceri plin cu aer, tot felul de isprăvi prin care v-aţi tras lovelele. din ceea ce pictezi mai sus se vede că ai memoria scurtă, nu care cumva să cobori în trecut sub anul 2010. fă şi tu ca traseistul şi angajează-ţi un umorist de la urzica ca să te scoţi măcar cu poantele!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei