Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 iun 2011 - Anul XVI, nr. 129 (4727)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sfat

Onofrei către Nechifor: „Cătăline, dacă tot nu poţi ţine pasul cu Flutur, fă-te că te împiedici”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Cătăline, dacă tot nu poţi ţine pasul cu Flutur, fă-te că te împiedici, poate îţi trece şi nostalgia borcanului despre care auzim”. Acesta este sfatul pe care prim-vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, senatorul Orest Onofrei, i l-a dat ieri preşedintelui PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor. Onofrei a declarat că nu este surprins de criticile pe care Nechifor le aduce strategiei de dezvoltare a judeţului şi crede că ieşirile publice ale liderului social-democrat „se rezumă la două idei simple şi fixe, ţinându-se cont de modesta anvergură politică de care dispune”.

Potrivit lui Onofrei, Nechifor are soluţii pentru probleme pe care şi le creează singur şi propune răspunsuri la întrebări pe care nu i le pune nimeni. „Acestea, alături de nelipsitul subiect <Gheorghe Flutur>, pe care, dacă nu-l poate concura, măcar să-l hârâie”, a adăugat Onofrei.

„Mai nou, domnul Nechifor îşi doreşte să-şi pună expertiza sa vizionară în slujba strategiei de dezvoltare a judeţului, dacă tot e <pe val>, cum se încurajează singur. Care expertiză? Ce are de oferit PSD-ul şi Cătălin Nechifor? În doisprezece ani, cât au condus judeţul, au reuşit să realizeze cele trei minuni socio-economice. Minuni mai mari decât cele de la Caracal: o conductă fără gaz, un centru de afaceri fără afaceri şi opt oraşe fără orăşeni. Sigur că ceea ce face Flutur: apă, canalizare, drumuri, turism, locuri de muncă etc., sunt lucruri pe care Nechifor nu le pricepe, de aceea nu le acceptă, că doar nu sunt făcute prin Bursa de mărfuri (doar pentru cunoscători!)”, a mai spus senatorul PD-L.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Onofrei către Nechifor: „Cătăline, dacă tot nu poţi ţine pasul cu Flutur, fă-te că te împiedici”.
 Vizualizări articol: 553 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Onofrei către Nechifor: „Cătăline, dacă tot nu poţi ţine pasul cu Flutur, fă-te că te împiedici”2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Surprinderea trimis de
( 3 iun 2011, 14:35:29
mai oreste cu cat l-ai platit pe niculai sa iti scrie aceasta surprindere?? sau i-ai promis ca ii cari butoiul cu apa cand revine de la Viena pe jos? tu cam esti surprins de prea mult timp , cred ca tu ai incurcat borcanul sau pliculetul vreunui coleg si esti in euforie permanenta. Acum ce faci? iti speli pacatul de a fi tradatorul lui boc si flutur si incerci prin mojicii ieftine sa ii faci sa te mangaie din nou pe crestet?? cam foarte greu sa se mai intample asta , iti recomand sa stai aplecat cat mai mult ca sa ajunga si ei la chelia ta , ca vorba ceea cat de inalt esti te vedem , iar cat de prrost ...constatam!
2.   Mai bine trimis de
( 4 iun 2011, 16:25:41
poate va enervati si scoateti niste dosare ceva, ar fii mai spectaculos. Va urez succes la toti si spor la dezvaluit informatii utile, pentru a avea soarta Penesculuilaughing

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei