Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 mai 2011 - Anul XVI, nr. 124 (4722)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Răbufnire

Flutur: „La Rădăuţi trebuie pus piciorul în prag, să nu mai existe două primării, din care una la SC Servicii Comunale”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, s-a declarat nemulţumit de relaţia care există între Primăria Rădăuţi, condusă de democrat-liberalul Aurel Olărean, şi societatea locală de utilităţi „Servicii Comunale”, manageriată de proaspătul social-democrat Nistor Tătar, posibil candidat al PSD la alegerile locale din 2012. Flutur a făcut referiri la „ieşirile populiste” ale opoziţiei la Rădăuţi, în special cele legate de preţul gigacaloriei şi al apei potabile, constatând că PSD a intrat deja în campanie electorală.

„Am văzut că există preocupări populiste la Rădăuţi din partea opoziţiei pe gigacalorie şi apă, însă sper să punem odată piciorul în prag, să nu mai existe două primării, din care una la Servicii Comunale, al cărei director am văzut că a intrat prea devreme în campanie electorală. Sunt alături de primarul Olărean să facem ordine acolo şi să spunem populaţiei care este situaţia, la Rădăuţi. Trebuie pus piciorul în prag, în relaţia dintre primărie şi Servicii Comunale, pentru că mereu sunt probleme, ba nu este căldură la populaţie, ba apa este nu ştiu cum. Avem proiecte împreună şi relaţia trebuie să fie corectă. Suntem implicaţi toţi în proiecte judeţene şi ne interesează să funcţioneze această relaţie. I-am văzut pe domnii de la PSD în campanie prea repede şi lipsesc de la serviciu de la Comuale”, a spus Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: „La Rădăuţi trebuie pus piciorul în prag, să nu mai existe două primării, din care una la SC Servicii Comunale”.
 Vizualizări articol: 1403 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur: „La Rădăuţi trebuie pus piciorul în prag, să nu mai existe două primării, din care una la SC Servicii Comunale”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(28 mai 2011, 14:09:40
Flutur , bântuit de obsesia ludică a puterii
Vede umbre ale trecutului în prezentul cotidian
Deşi nu-şi poate justifica provenienţa averii
Cercetează buzunarele altora pentru fiecare ban

Sărăcia e relativă , dar bogăţia ? şi ea o fi ?
Pe suprafaţa unei păduri nu levitează doar ceaţa
Suntem pregătiţi pentru gripa aviară ce va (re) veni
Imediat ce Flutur sperie ciorile ce-şi scutură mătreaţa

Marile erupţii politice se clădesc pe imperative
Cam ca : « facem ce trebuie! » sau ( sec ) « vom face! »
Dar coasa portocalie s-a’nconjurat de dive
Ce cu tropma’n buget să stea mult le mai place
2.   Comentariu trimis de
(28 mai 2011, 17:04:48
Niste nesimtiti fara omenie, fara calitati profesionale acesti portocalii ne imping spre cel mai crunt totalitarism. Pina si pe timpul lui Ceausescu oamenilor le erau recunoscute calitatile profesionale in timp ce astazi persevereaza doar slugarncii si apropiatii lui FLUTUR, lui OLAREAN si ai tuturor celor care au ajuns in functii de conducere pe aceleasi principii.Spre exemplu la conducerea SPITLULUI RADAUTI A ACCES pe aceste principii o echipa manageriala care nu are nici cele mai minime notiuni profesionale pentru gestionarea unei institutii de o importanta mult mai mare decit primaria radauti si a carei soarta datorita acestei ,,elevate conduceri" se indreapta spre faliment;,faliment care de fapt poate inseamna si moarte pt .unii semeni de-ai nostri.....!;...dar poate ca asta se si doreste.....!
DIRECTORUL GENERAL AL ACESTEI IMPORATNTE INSTITUTII A MUNICIPIULUI RADAUTI SI A UNEI MARI ZONE DIN JUDET ESTE DE PROFESIE INGINER SI NU FACE ALTCEVA DECIT SA PUNA IN PRACTICA IDEILE UNEI ASISTENTE (DIRECTOR DE INGRIJIRI SPECIALIZATA IN MANIPULARE SI ,,APRECIEREA PERSONALULUI PE CRITERII PROFESIONALE"!)
Pacientii care au probleme si se prezinta la spitalul Raudauti sau la aceasi policlinica sint nevoiti sa plateasca diferite taxe (taxe de consultatie,taxa de radiografie,taxa de vizita, taxe de analize etc);cei care se interneaza in spital sunt nevoiti sa-si cumpere o parte imporanta din medicamente (cele mai scumpe pt. ca nu se gasesc in spital),chiar daca au asigurare de sanatate.
DIN aceste motive tot mai multi pacienti isi pierd increderea in acest spital si pefera sa mearga la Suceava sau in alta parte.
Pe de alta parte aceasta conducere face cheltuieli nu tocmai binevenite in actualele iprejurari :achizitionarea unei costisitoare centrale telefonice si bulversarea activitatii din spital prin desfiintarea posturilor de operator telefonic,etc.;in timp ce persononalul nu beneficiaza de toate drepturile ce i se cuvin si nu-si primeste tichetele de masa.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei