Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 mar 2011 - Anul XVI, nr. 60 (4658)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţie

Tinerii liberali suceveni le bat obrazul tinerilor democrat-liberali

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Tinerii din PNL trebuie să iasă din beciurile Securităţii, unde i-a atras Dan Voiculescu”. Este afirmaţia făcută de preşedintele Organizaţiei Judeţene de Tineret a PD-L Suceava, Lucian Harşovschi, care a atras reacţii vehemente din partea tinerilor liberali suceveni. Aceştia au luat act de „manifestarea de tupeu” a tinerilor democrat-liberali şi, prin vocea liderului lor, Titi Andrei, le cer tinerilor PD-L-işti să dea dovadă de mai mult bun-simţ şi să se abţină, pe viitor, de a le da sfaturi în materie de integritate morală. „Tinerii liberalii nu pot primi sfaturi de la o organizaţie ai căror exponenţi sunt Monica Iacob Ridzi şi Roberta Anastase, două personaje a căror tristă notorietate nu face altceva decât să marcheze linia politică defectuoasă aleasă de junii democrat-liberali şi trasată de seniorii Băsescu, Boc, Berceanu, Udrea. Fraudarea bugetului de stat şi furtul de voturi în plenul Parlamentului României, ambele dovedite, sunt, probabil, uitate acum de către cei care s-au autoerijat în paznicii democraţiei. Inconsecvenţa şi ipocrizia sunt două noţiuni care, dacă nu ar fi fost inventate până acum, cu siguranţă ar fi apărut pentru a defini modul prin care onoraţii noştri adversari înţeleg să guverneze România şi pe români”, a declarat preşedintele Organizaţiei de Tineret a PNL Suceava.

Titi Andrei consideră că tinerii liberali nu pot primi sfaturi de la urmaşii “torţionarilor” fesenişti şi nu acceptă sfaturi de la o organizaţie „care se află în umbra PD-L, partidul ai cărui membri sunt ţinuţi în lesă de un om, actual şef de stat, bănuit de colaborare cu Securitatea în vremea când era detaşat la Anvers”. Andrei Titi a dorit să le mulţumească tinerilor PD-L-işti pentru grija frăţească pe care le-o poartă şi să le transmită cele mai alese gânduri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tinerii liberali suceveni le bat obrazul tinerilor democrat-liberali.
 Vizualizări articol: 1296 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Tinerii liberali suceveni le bat obrazul tinerilor democrat-liberali5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Uite cine vorbeste! trimis de
(14 mar 2011, 12:10:13
Tinerii liberali m-au dezamagit total ca au tacut si nu s-au ridicat impotriva lui Antonescu sa protesteze impotriva formarii USL. Baiatul asta inca mai are cas la gura si trebuie sa stie ca adevaratii tortionari se afla la PSD, partidul pe care ei l-ai luat in brate. Pana la formarea USL eram un liberal convins dar acum, cand ii vad pe tinerii acestia care nu stiu nimic despre valori si morala imi vine sa fug la portocalii.
2.   Domnule Titi Andrei... trimis de
(14 mar 2011, 12:25:13
Eu daca eram in locul tau stateam frate acasa...Nu mai ieseam in presa sa dau declaratii din astea...Tu vi sa vorbesti de principii? Cand rupi mesele prin Giovanny cum e? Cand esti rupt de beat pe acolo....Stai tata acasa nu mai iesi in presa si sa incerci sa vrajesti lumea cu ceea ce nu esti...!
3.   Comentariu trimis de
(14 mar 2011, 12:40:17
Adevarat liberal nam ce zice in loc sa se delimiteze de motanul Voiculescu il protejeaza

Felicitari
4.   :) trimis de
(14 mar 2011, 13:02:07
Şi uite cum apăru bostănii locali să comenteze dreptul la replică pe care, aşa cum e normal, îl poate avea orice om atunci când un bostăniu pe nume Harşovchi aduce acuze nefondate citite de pe circulara venită de la centru.

În ţara lui Zeus nici să mai vorbeşti nu ai voie?? Voi vorbiţi de comunişti când în fapt comuniştii sunteţi chiar voi...
5.   ... trimis de
(14 mar 2011, 13:15:42
Tusea si junghiul sau... rade ciob de oala sparta.
Cu alte cuvinte, acesti viitori politruci habar nu au pe ce lume traiesc, dar fac niste comentarii care te cam pun pe ganduri vis-a-vis de capacitatea lor de a gandi creativ.
Ca sa inteleaga si tinereii in cauza ce vreau sa spun: sa nu vorbeasca din auzite despre fosta securitate si sa-i lase pe cei care au avut contact cu respectivul serviciu sa-si exprime opiniile.
6.   Pt tinerii adevarat liberali trimis de
(14 mar 2011, 13:33:15
Dragi tineri liberali daca ati fost curiosi sa cititi istoria partidului vostru sigur ati fi inteles de ce se intoartce in mormant Bratianu. Bratianu in timpul vietii mai usor isi lasa taiata o mana decat sa se alieze cu adversarul politic, in cazul vostru cu comunistii.
7.   Apolitic trimis de
(14 mar 2011, 16:13:12
Nu va certati degeaba ,in toate partidele se afla comunisti difera doar numarul lor.
8.   Monstruasa coalitie trimis de
(15 mar 2011, 21:34:17
USL reprezinta reeditarea Monstruasei alinte interbelice.
Referitor la numarul de comunisti, daca se unesc PSD cu PNL, numarul de comunisti din uniune creste in proportie aritmetica sau geometrica.
9.   Sincer trimis de
(19 mar 2011, 22:15:23
problema voastra nu a noastra.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei