Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 feb 2011 - Anul XVI, nr. 38 (4636)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ironii politice

Preşedintele PD-L Suceava îi oferă ajutor lui Băişanu să îl găsească pe şeful PC

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Prim-vicepreşedinte Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, Ion Lungu, a ţinut ieri o lecţie de aritmetică politică pentru liderii Uniunii Social-Liberale  (USL), Cătălin Nechifor şi Ştefan Alexandru Băişanu. Într-o conferinţă de presă, Lungu i-a trimis pe preşedinţii PSD şi PNL la experimentele botanistului rus Ivan Vladimirovici Miciurin, care ar fi încrucişat “un dovleac mare galben şi o vişină mică roşie, în ideea de a obţine vişine mari cât dovlecii”, numai că “au ieşit dovleci mici cât vişinile”.

“Am văzut că s-au întâlnit nişte politicieni locali care şi-au împărţit blana ursului din pădure. În politică niciodată 1 şi cu 1 nu fac doi, aritmetica nu funcţionează, se întâmplă uneori că 1+1 dă 0,5. Tot aşa, ieri, la Suceava s-au întâlnit trei trandafiri, o săgeată şi o balanţă şi au făcut o mare varză. Nu e nimic condamnabil, este dreptul democratic al celor din opoziţie să se unească, să vină cu o platformă comună. Ce este trist este faptul că această varză, această uniune socialistă nu are nici program, strategie, platformă”, a declarat Lungu.

El a spus că, dacă la nivel naţional ţinta liderilor USL este să-i dea jos pe Traian Băsescu şi pe Emil Boc, la Suceava vor să scape de Gheorghe Flutur şi de Ion Lungu, după principiul “Ridicaţi-vă voi, ca să ne aşezăm noi”.

 

Lungu crede că, la Suceava, PD-L va fi ce-a fost şi chiar mai mult decât atât

“Numai că nu ei vor dicta cine se ridică şi cine se aşează în 2012, ci sucevenii. La nivelul judeţului Suceava, PD-L va rămâne primul partid, domnul preşedinte Gheorghe Flutur va câştiga din nou preşedinţia CJ, ne vom conserva primăriile pe care le avem câştigate, ba mai mult, vom face tot ce este posibil să ne consolidăm în zona Fălticeni, să câştigăm primării noi, cum sunt cele de la Vatra Dornei şi Siret”, a spus Lungu.

Ironic, el s-a oferit să-l sprijine pe preşedintele PNL Suceava, Ştefan Băişanu, să găsească un preşedinte pentru partidul cu care este în Alianţa de Centru Dreapta, PC, având în vedere că această formaţiune nu are reprezentare la acest nivel în judeţul Suceava.

“O să-l ajut pe domnul Băişanu să-l găsească pe preşedintele interimar al PC Suceava. Avem şi noi pârghii la primărie, o să-l găsim”, a mai spus Ion Lungu râzând.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preşedintele PD-L Suceava îi oferă ajutor lui Băişanu să îl găsească pe şeful PC.
 Vizualizări articol: 894 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Preşedintele PD-L Suceava îi oferă ajutor lui Băişanu să îl găsească pe şeful PC1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   00.1% trimis de
(16 feb 2011, 11:35:28
Nu fi asa de sigur ca veti castiga alegerile din 2012.
2.   * trimis de
(16 feb 2011, 12:28:47
Şşşt ! e o linişte glaciară la noi la primărie
Suceava trage să moară .. da’ Lungu nu ştie
El mulge vaca care’i deja în rigor mortis
E prea băgat în treabă ( în pavele , mai ales )

Covorul moale de la AMBRO ... ultima speranţă
Ariana’l ,, piaptănă ’’ zilnic menţinându’l în viaţă
Şi’apoi mai e şi’acel complex oedipian nerezolvat
E mort oraşu’ , fireşte , dar când e de’ngropat ?
3.   1+1=0 trimis de
(17 feb 2011, 09:54:14
Dar de un alt calcul gresit ce spui ? Te gandesti ca dumneata si mai stii tu cine, adica 1 plus 1, veti castiga alegerile in 2012. E complet fals (1+1=0) si veti vedea ca mult nu mai merge asa. Ce e interesant e ca cei din servicii stiu tot despre toti, inclusiv cine si cat a furat. Se stie inclusiv la Garda si la toate autoritatile "controlate" doar teoretic (degeaba schimbati sefii, nu-i puteti schimba pe toti din structuri). Lucrurile sunt pe hartie, in dosare. Toate vin la timpul lor, toti vor plati. Nu degeaba face valuri presedintele. Probabil ca a mai facut valuri discrete, dar fara efect. Trebuie si un pic de circ la televizor pentru a-i lamuri si pe cei cu care nu se poate discuta direct, fata in fata. Pentru mai multe detalii urmariti filmul "Ticalosii" !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei