Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 ian 2011 - Anul XVI, nr. 13 (4611)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vis

PSD speră ca alegerile în UDMR să aducă ieşirea ungurilor de la guvernare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatorul PSD de Suceava, Gavril Mîrza, a declarat, ieri, că alegerile interne din UDMR, care vor avea loc la congresul din luna februarie, ar putea aduce schimbarea poziţiei acestei formaţiuni în legătură cu participarea la guvernare. Mîrza a declarat, ieri, în conferinţă de presă, că deja sunt politicieni din UDMR care vor ca uniunea să iasă de la guvernare, considerând că în caz contrar această formaţiune nu va mai obţine un scor electoral care să-i permită să acceadă în Parlament.

Senatorul sucevean a precizat că de poziţia UDMR, respectiv venirea acesteia alături de alianţa PNL-PC-PSD, depinde plecarea PD-L de la guvernare, menţionând că democrat-liberalii trebuie înlăturaţi cât mai repede de la putere, întrucât au adus ţara la dezastru economic, „au adus jale şi sărăcie în casele românilor şi au decredibilizat România atât pe plan european cât şi mondial”.

„PD-L nu a construit nimic, ci doar a făcut afaceri de partid şi bani pentru puşculiţa partidului”, a spus Mîrza.

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava apreciază că în judeţul nostru PD-L „nu este în stare nici să întreţină ceea ce s-a construit în perioada administraţiei PSD”.

„Ei nu-s în stare nici să măture în toate încăperile din obiectivele construite de noi. Ştiu doar să facă paranghelii şi petreceri”, a declarat senatorul social-democrat.

 

„Alianţa PSD-PNL-PC îi scoate din minţi pe cei din PD-L”

Rezultatele ultimelor sondaje de opinie îl fac pe Gavril Mîrza să creadă că populaţia a realizat măsura competenţelor membrilor PD-L, iar înfiinţarea alianţei PNL-PC-PSD „îi scoate din minţi” pe democrat-liberali şi îi determină să apeleze la un limbaj suburban în legătură cu această construcţie politică. Potrivit lui Mîrza, politicienilor PD-L le este frică de faptul că vor fi „spulberaţi de pe scena politică, de asta au început să folosească un limbaj suburban, cu declaraţii josnice la adresa partidelor din opoziţie”.

El a făcut referire la declaraţia senatorului PD-L de Suceava Orest Onofrei, care a spus, duminică, într-o conferinţă de presă, că „PSD şi PNL fac poştă din soluţia imorală”.

„Această alianţă, între PSD, PNL şi PC, Alianţa pentru Democraţie, sau cum se va numi, se va realiza. Cei din PD-L vor fi spulberaţi de pe scena politică românească şi va urma PNŢCD. Deja populari sunt, urmează să se facă şi creştin-democraţi ca să urmeze traiectoria PNŢCD”, a mai spus Mîrza.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD speră ca alegerile în UDMR să aducă ieşirea ungurilor de la guvernare.
 Vizualizări articol: 725 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD speră ca alegerile în UDMR să aducă ieşirea ungurilor de la guvernare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce politica au astia? trimis de
(18 ian 2011, 14:55:04
Este ceva dubios in ce priveste reorganizarea unor spitale prin comasarea lor. Se ajunge astfel ca un spital deosebit de performant (ex.Institutul ''D.Hociota'' din Bucuresti) sa fie ingropat in mediocritate, astfel incat pacientii sa se trateze in strainatate! Eventual in Ungaria?! Ori in Austria?! Cati bani ar pierde Romania din asa ceva?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei