Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 ian 2011 - Anul XVI, nr. 4 (4602)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Atitudine

Consilierii judeţeni PSD refuză participarea la şedinţe, dacă nu sunt convocaţi conform legii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Grupul consilierilor judeţeni ai PSD nu va mai participa la şedinţele deliberativului, dacă acestea nu vor fi anunţate în timpul prevăzut de lege şi dacă nu le vor fi transmise proiectele de hotărâre în termenul legal, pentru a le analiza. Liderul de grup, Gheorghe Iacob, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă că, în timpul mandatului preşedintelui CJ, Gheorghe Flutur, convocarea pe ultima sută de metri şi înmânarea materialelor de şedinţă cu doar o oră înainte ca dezbaterile să înceapă a fost o regulă şi că, în decurs de doi ani şi jumătate, doar de patru-cinci ori au fost convocaţi cu trei-cinci zile înainte.

„Mergem la şedinţe numai în condiţiile în care sunt respectate prevederile legii administraţiei publice locale, adică suntem convocaţi la timp şi primim materialele spre analiză. Nu ne dau materialele cu o oră înainte nu pentru că nu au timp, ci din dorinţa ca noi să nu venim cu argumente clare la problematica dezbătută. Este bătaie de joc. Nu ne mai prezentăm la nici o şedinţă dacă nu se respectă legea”, a declarat consilierul judeţean Gheorghe Iacob.

 

Iacob îl vrea pe Flutur preşedintele tuturor sucevenilor

Consilierul social democrat i-a mai transmis lui Flutur că nu PSD a început campania electorală, ci PD-L, pentru că „nu este nimic mai flagrant decât modul în care a fost împărţit acest buget, se vede tenta electorală”. Iacob a mai spus că pentru a contracara afirmaţia lui Gheorghe Flutur, că în perioada cât PSD a deţinut preşedinţia CJ a condamnat la subdezvoltare unităţile administrativ-teritoriale la care primarii erau de altă culoare politică, va prezenta sumele pe care le-au primit de la bugetul judeţului aceste localităţi.

„Îi aduc aminte că atunci noi deţineam peste 80 de primării şi o să-i arătăm că localităţile care nu avea primari PSD au avut repartizate prin bugetele aferente anilor 2004-2008 sume mult superioare procentului de 16 la sută pe care îl primim noi anul acesta sau 18 la sută anul trecut. Se vede că neavând alte argumente, domnul Flutur încearcă prin şmecherii economice să inducă în eroare populaţia judeţului. El nu este preşedinte al unităţilor administrativ-teritoriale conduse de primari PD-L, ci al tuturor cetăţenilor din judeţ”, a mai spus Gheorghe Iacob.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consilierii judeţeni PSD refuză participarea la şedinţe, dacă nu sunt convocaţi conform legii.
 Vizualizări articol: 763 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Consilierii judeţeni PSD refuză participarea la şedinţe, dacă nu sunt convocaţi conform legii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   *** trimis de
( 7 ian 2011, 11:23:52
Va fi bine
Dar nu azi,mâine
Dar...nu pentru tine
Tu nu vei găsi bani de pâine

Fabrica de palavre
Cu boltă palatină portocalie
Naşte şi’n ţinuturi moldave
Lideri cum nu’mi place mie

Partitura tristă a vieţii
Scrisă şi interpretată afonic
Ne duce spre limita regurgităţii
Cu viteza unui supersonic

Cocalarii fără catedră
Cu chei ministeriale’n buzunar
Ne trag speranţa prin clepsidră
Şi ne oferă în dar
Zile de mâine otrăvite iar şi iar
2.   Dupa 21 de ani trimis de
( 7 ian 2011, 17:19:17
dupa 21 de ani de capitalism suntem mai aproape de comunism ca niciodata,pericolul e ca comunistii burghezi sunt cea mai periculoasa specie de conducator cunoscuta vreodata
3.   Impartire inechitabila trimis de
( 9 ian 2011, 10:35:50
Alocarea fondurilor catre localitatile din judet a fost intotdeauna o problema care a determinat discutii contradictorii,dar de cand au venit portocalii la putere,aceasta operatie se lasa cu mari chinuri,si lasa urme nevindecabile,ori cicatrici hidoase.Am mai spus si reoet; ce vina au locuitorii care au votat alta culoare?,de ce sa fie pedepsiti,numai ca nu au pus stampila pe Flutur? Doar in familiile care au si copii vitregi-dar nici acolo-nu se practica impartirea intre copii buni si copii vitregi!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei