Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 dec 2010 - Anul XV, nr. 285 (4576)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Declaraţii

Mîrza: Bolnavii neuropsihici din cămine mănâncă din pomana morţilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatorul PSD de Suceava Gavril Mîrza a declarat, ieri, că măsurile de austeritate bugetară afectează cele mai vulnerabile categorii de populaţie, precum persoanele internate în căminele de reabilitare neuropsihică sau mamele cu copii mici. Mîrza a declarat, în conferinţă de presă, că actualii guvernanţi „sunt mai cinici decât cei care au reprezentat vechiul sistem comunist” şi că provoacă un adevărat genocid.

Senatorul social-democrat afirmă că în căminele şi spitalele de bolnavi neuropsihici nu mai sunt bani pentru hrana pacienţilor şi „s-a ajuns să se mănânce din pomana pentru morţi, iar cei din actuala putere îşi împart banii din licitaţii publice”.

Totodată, Mîrza a afirmat că nu-şi explică grija liderilor PD-L pentru adoptarea legislaţiei care să reglementeze profesia de bonă, în timp ce reduc indemnizaţia pentru mame.

„Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, se preocupă de bone şi nu de mame. Astea sunt preocupările lor, când ţara e la jumătatea prăpastiei. Sunt mai cinici decât cei care au reprezentat vechiul sistem comunist”, a spus senatorul social-democrat.

Potrivit lui Mîrza, mamele „sunt ultima victimă a Guvernului Boc” prin reducerea concediului maternal şi a valorii indemnizaţiei.

„Prin aceste măsuri, Guvernul este în stare de atentat la fiinţa naţională. Dacă se adoptă aceste măsuri se va reduce natalitatea şi prin 2050 vom ajunge la 12-15 milioane, cel mult”, a spus Mîrza.

El a precizat că atunci când va reveni la guvernare, PSD va reveni la indemnizaţia pentru mame la 85 la sută din salariu şi la acordarea de deduceri fiscale pentru părinţii cu copii mici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza: Bolnavii neuropsihici din cămine mănâncă din pomana morţilor.
 Vizualizări articol: 944 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Mîrza: Bolnavii neuropsihici din cămine mănâncă din pomana morţilor5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pomana trimis de
( 3 dec 2010, 16:19:57
D-le Marza dale sa manance mai binedin oile care le tii la Adancata impreuna cu infractorul Amarculesei si nu numai.....
2.   Aoleu... trimis de
( 3 dec 2010, 20:55:46
Mai Gigel 70 ,ori ai 70 de ani ori esti nascut in "..70 ,tot e nasol ca nu prea stii sa scrii corect .Sau mananca acele oi DALE de piatra sau ai fost coleg de clasa cu ciobanul acelor oi...Ia fii tu baiat GIGEL si da-le incolo de povesti sau fii vertical si spune tot ce stii cu subiect si predicat ca sa mai aflam si noi cate ceva......

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei