Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 oct 2010 - Anul XV, nr. 238 (4529)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nemulţumire

PSD reclamă o acţiune masivă a poliţiştilor la Adâncata pentru intimidarea membrilor săi de partid

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Social democraţii suceveni reclamă o acţiune masivă a poliţiştilor în comuna Adâncata exact în ziua în care acolo se desfăşura şedinţa Delegaţiei Permanente a PSD, scopul în opinia lor fiind acela de intimidare a membrilor de partid.

Purtătorul de cuvânt al Organizaţiei Judeţene a PSD, Ovidiu Milici, şi-a exprimat surprinderea şi consternarea că joi, la Adâncata se aflau în misiune nu mai puţin de nouă maşini ale Poliţiei şi câteva zeci de poliţişti care au făcut un filtru total, controlând în mod special maşinile social democraţilor care au fost prezenţi la şedinţa Delegaţiei Permanente a partidului.

„Nu am contestat şi nu contestăm nici o clipă acţiunea Poliţiei de a verifica în trafic toţi şoferii, indiferent de marca maşinilor şi conducătorii acestora. Legea este lege pentru orice cetăţean al acestei ţări. Însă nu putem să nu remarcăm <grija deosebită> a poliţiştilor, pentru membrii Delegaţiei Permenente a PSD Suceava, aceştia aflându-se în puncte strategice şi la o oră absolut <întâmplătoare>”, a afirmat Milici.

El a adăugat că nici un membru de partid nu a primit sancţiune, dar a remarcat că “după ce toţi PSD-iştii au plecat din comună, brusc s-a încheiat şi acţiunea poliţiei”.

El a spus că l-a impresionanta desfăşurare de forţe a poliţiştilor, s-ar fi aşteptat ca oamenii legii să prindă “traficanţi de ţigări de contrabandă sau de droguri”.

“Îl informăm public pe primul secretar al judeţului, Gheorghe Flutur, că au greşit partidul atunci când au căutat traficanţii. La Adâncata s-a reunit Delegaţia Permanentă a PSD Suceava, nu a PD-L-ului.
Credem că, dacă, Doamne fereşte!, s-ar fi produs vreun eveniment la o altă ieşire din oraşul Suceava, Poliţia Rutieră nu ar fi putut interveni deoarece aproape toate maşinile din dotare se aflau la Adâncata.
Nu putem să nu remarcăm <grija> deosebită pe care ne-o poartă şefii judeţului, însă noi vom fi în continuare solidari cu toţi lucrătorii din cadrul Ministerului de Interne cărora le-au fost tăiate aberant salariile şi ne vom bate în continuare pentru drepturile lor”, a mai spus Milici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD reclamă o acţiune masivă a poliţiştilor la Adâncata pentru intimidarea membrilor săi de partid.
 Vizualizări articol: 1352 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
PSD reclamă o acţiune masivă a poliţiştilor la Adâncata pentru intimidarea membrilor săi de partid1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ????? trimis de
( 9 oct 2010, 13:07:26
Daca-i asa, e groaznic ce se-ntampla cu democratia la noi! In 22 decembrie 89, lumea a iesit in strada tocmai pentru ca sa nu se mai intample asa ceva! Hai sa spunem ca subsecretarul (pe atunci) de la Ministerul Transporturilor acelor timpuri, nu stie cum a fost fiindca a stat inchis in casa - era nomenclaturist - dar dl Flutur a uitat atat de repede? Oameni buni, atat de repede s-a uitat momentul, cand la Suceava s-a asezat in genunchi uriasa multime adunata in fata fostei judetene PCR si a rostit Tatal Nostru, ca rugaciune ca i-a scapat Dumnezeu de dictatura?
1.1  RE: ????? trimis de
(10 oct 2010, 14:20:16
Politia a verificat daca soferii care ii transportau pe "derbedei de la PSD" la hotel dupa cheful organizat,nu au consumat si ei JB,Jack Daniels sau vodka Finlandia.Doar atat,ca doar toate reuniunile partidelor se termina cu o masa festiva,de parca ar fi inventat si patentat apa calda,toti fara deosebire de gasca numita partid.Daca amintim si de primul secretar Marza,ca sa-l citez pe Milici,cred ca acesta i-a intrecut chiat si pe Miu Dobrescu,Gainusa sau cine a mai fost la judeteana de partid in epoca inaintasilor lui Iliescu.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei