Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 sep 2010 - Anul XV, nr. 210 (4501)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Grosaru: „Performanţele actuale ale PNL Suceava sunt evaluate în nemulţumiri”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul sucevean Mircea Grosaru consideră că performanţele actuale ale PNL Suceava, sub conducerea lui Alexandru Băişanu, se pot evalua doar în nemulţumiri. Membru al PNL Suceava, Mircea Grosaru a declarat că actualul lider al organizaţiei judeţene este părăsit de liberalii suceveni, nemulţumiţi de rezultatele politice sub posibilităţile existente, dar şi de incoerenţa, lipsa unei viziuni şi a unui proiect politic real.

„Cauza principală este incompetenţa şi prestaţia submediocră a unui lider dator peste tot, nerecunoscut şi părăsit de liberalii suceveni”, a spus deputatul sucevean. Grosaru a precizat că, din punctul său de vedere, Biroul Politic Municipal şi cel Judeţean al PNL Suceava sunt autodizolvate de drept, deoarece de mai mult de şase luni nu s-au într-unit în mod statutar. El a arătat că această situaţie este cunoscută deja şi de conducerea centrală a PNL.

„Obligaţia acestor birouri era de a se întâlni săptămânal pentru a dezbate problemele reale şi strategia partidului”, a subliniat parlamentarul.

Mircea Grosaru a spus că este membru al PNL, însă nu poate să facă parte din „actualul partid privat al lui Alexandru Băişanu format din persoana sa şi încă vreo câţiva prieteni interesaţi”.

„Asta pentru că sunt liberal şi nu am schimbat niciodată partidul. Liberalii, şi nu numai, ştiu cu toţii că libertatea de exprimare, susţinerea convingerilor, corectitudinea sau decenţa nu sunt abateri statutare, ci doar atribute liberale ale fiecăruia dintre noi pentru a trăi liberi”, a mai declarat Grosaru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Grosaru: „Performanţele actuale ale PNL Suceava sunt evaluate în nemulţumiri”.
 Vizualizări articol: 838 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Grosaru: „Performanţele actuale ale PNL Suceava sunt evaluate în nemulţumiri”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Se aude ? trimis de
( 7 sep 2010, 20:06:09
Nenea consilierul juridic!!!!!!!!!Dupa ce ti-ai dat "doctoratul"in limba italiana,vii si n e tii lectii politice despre soarta Partidului Bratienilor.spune matale drept citi arginti ai primit de la cine stim noi sa distrugi organizatia judeteana a PNL ?Nu te gindesti ca se invirt Bratienii in pamint ?Mai gindeste-te nenea consilierul juridic !!!!!!!!!
2.   Uite cine... trimis de
( 7 sep 2010, 22:04:20
Sunt perfect ca Baisanu nu are ce cuta in fruntea liberalilor suceveni,da' nici cu "talianu" nu mi-e rusine; sunt acelasi aluat.CALIGULA are dreptate, mai cu seama ca aest individ n-a prea sarit la gatul pedeleilor si slava Domnului motive ar fi avut cacalau! Liberalii adevarati si de valoare ar trebui sa-si faca curatenie in partid,nu de alta dar alegerile bat la usa si cu asemenea personaje in frunte...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei