Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 sep 2010 - Anul XV, nr. 206 (4497)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opoziţie

Vicepreşedintele PNL Suceava Cezar Ioja s-a înscris în PSD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL Cezar Ioja a demisionat din acest partid şi s-a înscris în PSD. Fost candidat din partea liberalilor pentru un mandat de deputat în colegiul uninominal Vatra Dornei, Cezar Ioja a precizat că decizia de a demisiona din PNL a fost luată în urma neînţelegerilor pe care le-a avut cu liderii locali ai acestui partid. El a făcut referire în special la primarul din Vatra Dornei, Ioan Moraru, care este şi preşedintele organizaţiei locale a PNL.

„Mi-am exprimat în diverse rânduri nemulţumirea faţă de activitatea administraţiei locale din Vatra Dornei. Şi ca majoritatea investitorilor în turism, sunt total nemulţumit de modul în care este condus şi administrat oraşul”, a spus Cezar Ioja. El a arătat că în momentul de faţă gradul de ocupare a unităţilor turistice din Vatra Dornei este sub 20%.

„Vatra Dornei tinde să devină orice, numai oraş turistic nu”, a mai spus fostul liberal. Ioja a spus că şi din punct de vedere politic, activitatea PNL Vatra Dornei nu a fost una corespunzătoare, precizând că după alegerile prezidenţiale nu a mai avut loc nici o şedinţă a biroului local de conducere.

„Activitatea politică în PNL Vatra Dornei este sublimă, dar lipseşte cu desăvârşire. I-am spus acest lucru şi preşedintelui PNL din Vatra Dornei, iar ca soluţie mi s-a spus că risc excluderea din partid”, a spus Cezar Ioja. El a adăugat că a decis să se înscrie în PSD deoarece are încredere în proiectul noului lider al social democraţilor suceveni, Cătălin Nechifor.

 

Băişanu: „Ne-ar bucura dacă PSD îl pune pe Cezar Ioja candidat la primărie”

În ceea ce-l priveşte pe liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu, acesta a declarat că problemele semnalate de Cezar Ioja i-au fost aduse şi lui la cunoştinţă. Cu toate acestea, Băişanu a arătat că nu putea să sacrifice întreaga organizaţie PNL din Vatra Dornei pentru o singură persoană.

„Hotărârea îi aparţine, îi doresc succes în viaţă, însă PNL va funcţiona şi fără Cezar Ioja. Am o relaţie foarte bună cu Cezar Ioja, dar dacă el consideră că perspectivele vor fi mai bune în PSD, este problema lui”, a spus Băişanu. El a spus că, din punctul său de vedere, social democraţii i-au promis lui Ioja că va candida din partea PSD pentru funcţia de primar al municipiului Vatra Dornei. „Pe noi ne bucură dacă PSD îl pune candidat pe Cezar Ioja pentru Primăria din Vatra Dornei”, a spus Alexandru Băişanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vicepreşedintele PNL Suceava Cezar Ioja s-a înscris în PSD.
 Vizualizări articol: 1848 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Vicepreşedintele PNL Suceava Cezar Ioja s-a înscris în PSD5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mare om....! trimis de
( 2 sep 2010, 12:14:17
Are dreptate Baisanu sa se bucure daca Ioja va fi numit candidat la primaria Vatra Dornei pentru ca nu ar avea nicio sansa sa castige. Cei din Dorna stiu cine este acest individ, asa cum au stiut cine era Tarniceru. Un mafiot!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei