Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 aug 2010 - Anul XV, nr. 201 (4492)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Şcoală de vară

Ponta şi Năstase, preferaţii tinerilor din PSD Suceava pentru preşedinţia României

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproape 150 de tineri din cadrul PSD Suceava participă zilele acestea la tabăra de vară organizată la Gura Humorului. Deschiderea oficială a taberei a avut loc în cursul zilei de ieri, când tinerii social democraţi suceveni au avut posibilitatea să discute cu mai mulţi ziarişti din Suceava, subiectul fiind legat de relaţia dintre oamenii politici şi mass-media. De precizat că atunci când au fost întrebaţi pe cine l-ar vedea preşedinte al României, opţiunile tinerilor social democraţi suceveni au fost liderul PSD, Victor Ponta, şi preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase.

La deschiderea oficială a taberei de vară au fost prezenţi liderul PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, deputatul Ioan Stan, preşedintele executiv al social democraţilor suceveni, precum şi alţi PSD-işti suceveni, Ovidiu Milici, Mirela Adomnicăi şi Carmen Agoutin. Alături de aceştia, tinerii din PSD Suceava au participat la un seminar care a avut sloganul „Într-o lume nedreaptă, alege la stânga”.

 

Nechifor: Actuala putere încearcă să limiteze exprimarea presei

În discursul său, preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a spus că reprezentanţii actualei puteri încearcă să limiteze exprimarea presei. Nechifor a arătat că în comparaţie cu PD-L, social democraţii vor avea un aliat în presă, atât în perioada în care se află în opoziţie, cât şi după ce vor prelua guvernarea.

„Actuala putere încearcă prin diverse mijloace să limiteze puterea de exprimare a presei. Asta în condiţiile în care presa este extrem de importantă pentru democraţie”, consideră liderul social democraţilor suceveni. Cătălin Nechifor a făcut referire la faptul că actuala putere a inclus presa pe lista riscurilor la adresa securităţii României, acest lucru fiind consemnat în strategia naţională de apărare. În opinia lui Nechifor, acesta este unul dintre mijloacele prin care reprezentanţii PD-L încearcă că controleze presa.

„Considerăm că este extrem de periculos ceea ce fac Traian Băsescu şi reprezentanţii PD-L, aceştia vrând să limiteze dreptul la exprimare”, a mai spus Nechifor.

Pe de altă parte, făcând referire la preşedintele României, Traian Băsescu, el a spus că acesta foloseşte limbajul non-verbal atunci când comunică cu electoratul. „Ultimul exemplu este palma dată unui avocat din Bucureşti. Cea mai reuşită manieră de a comunica non-verbal cu electoratul a preşedintelui Traian Băsescu este palma dată peste faţă celor din public”, consideră liderul PSD Suceava.

Cătălin Nechifor a reamintit că actuala putere a manipulat electoratul şi în perioada campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale, atunci când susţineau că susţinătorii candidatului PSD sunt comunişti. „Câţi dintre voi eraţi născuţi în vremea comunismului? Şi eu am prins doar o mică perioadă din viaţă în perioada comunistă”, a mai spus Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta şi Năstase, preferaţii tinerilor din PSD Suceava pentru preşedinţia României.
 Vizualizări articol: 754 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta şi Năstase, preferaţii tinerilor din PSD Suceava pentru preşedinţia României0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nuu.. trimis de
(27 aug 2010, 14:29:44
Nastase ..cum sa fie presedinte???nu ne-a furat destul???????????????e tot un sarlatan ..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei