Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 aug 2010 - Anul XV, nr. 198 (4489)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sugestie

Deputaţii PD-L Uricec şi Gospodaru, invitaţi să-şi scrie realizările pe un bilet de autobuz

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputaţii PD-L de Suceava Eugen Uricec şi Dan Gabriel Gospodaru sunt invitaţi de social-democraţi să-şi scrie realizările de la începutul mandatului pe spatele unui bilet de autobuz. Îndemnul a fost lansat de vicepreşedintele PSD Suceava Ovidiu Milici, după ce Uricec a spus că singura activitate din ultima vreme a social-democraţilor suceveni este cea de strângere de semnături pentru moţiunea de cenzură, iar Gospodaru i-a transmis liderului PSD Suceava, Cătălin Nechifor, să-şi schimbe consilierii.

Ovidiu Milici a arătat că în cei doi ani de mandat de parlamentar, Eugen Uricec şi Dan Gabriel Gospodaru nu au fost văzuţi în colegiile în care au fost aleşi. Mai mult, Milici a declarat că mai mulţi primari PD-L din colegiile celor doi deputaţi sunt nemulţumiţi de colaborarea cu aceştia. Vicepreşedintele PSD Suceava susţine că Eugen Uricec şi Dan Gospodaru nu i-au sunat nici măcar o dată pe primarii din colegiile în care au fost aleşi pentru a-i întreba dacă se confruntă cu probleme.

„Acum vin foarte bine odihniţi din concediile lor prelungite şi spun despre ce este bun şi ce este rău în PSD. Noi putem accepta critica, dar această critică să vină din partea unor oameni care au tangenţă cu realităţile politice din judeţul Suceava. Şi vreau să spun că o să le trimit printr-un curier tichetul de călătorie de la autobuz pentru a nota măcar o realizare din cei doi ani de mandat de parlamentar. Până atunci, le recomandăm cu căldură să facă ce ştiu mai bine. Să nu facă nimic, dar măcar să tacă”, a spus Ovidiu Milici.

 

Donţu: Dan Gospodaru este cel mai odihnit parlamentar

La rândul său, preşedintele executiv al PSD, Ovidiu Donţu, a declarat că din punctul său de vedere deputatul Dan Gabriel Gospodaru este cel mai odihnit parlamentar român. „Asta pentru că, pe lângă faptul că doarme în Parlament, domnia sa doarme şi în colegiul din care face parte, Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc. Şi vreau să spun că sucevenii nu au reuşit să prindă o audienţă la domnia sa pe întreg parcursul anului 2010”, a declarat Donţu.

El a mai spus că deputatul Gospodaru nu a putut fi găsit la cabinetul parlamentar de către cei care au vrut să-l convingă „să nu le micşoreze salariile, să nu le îngheţe pensiile şi să nu mărească taxele”.

În aceste condiţii, preşedintele executiv al PSD Suceava l-a acuzat pe parlamentarul PD-L că nu a vrut să discute cu cei care reclamau problemele amintite anterior şi i-a solicitat acestuia să le spună persoanelor din colegiul său unde a fost atunci când aceştia solicitau să fie primiţi în audienţă. „Din acest motiv, îl declarăm public cel mai odihnit parlamentar din România”, a mai precizat Ovidiu Donţu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputaţii PD-L Uricec şi Gospodaru, invitaţi să-şi scrie realizările pe un bilet de autobuz.
 Vizualizări articol: 552 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Deputaţii PD-L Uricec şi Gospodaru, invitaţi să-şi scrie realizările pe un bilet de autobuz5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Am putea afla? trimis de
(24 aug 2010, 22:02:23
Am putea afla la cate sedinte au luat cuvantul in Parlament domnii Uricec si Gospodaru? Cu sinceritate spun ca n-am avut ocazia sa-i aud sau sa-i vad la pupitrul vorbitorilor nici pe unul dintre domnii parlamentari Uricec, Gospodaru sau Balan.
Despre dl Gospodaru atat am aflat, ca nu are audiente decat pe hartie si ca un numar destul de insemnat de oameni, vazand ca la cabinetul sau parlamentar audientele le face o fata, erau pe punctul de a-i face o uratura in plina vara la cabana sa din Manastirea Humorului.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei