Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 aug 2010 - Anul XV, nr. 196 (4487)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sfat

Onofrei le transmite liderilor PSD Suceava că nu sunt obligaţi să vorbească dacă nu au ce spune

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim-vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, senatorul Orest Onofrei, consideră că PSD Suceava, în afară de strângerea de semnături pentru moţiunea de cenzură, „altă treabă nu are”. Mai mult, el susţine că semnăturile sunt strânse „din birou şi anunţate în fiecare conferinţă de presă în lipsă de altceva”. Reacţia lui Onofrei vine după săgeţile lansate între-o conferinţă de presă de deputaţii PSD Cătălin Nechifor şi Ioan Stan împotriva preşedintelui Traian Băsescu şi a şefului administraţiei judeţene, democrat-liberalul Gheorghe Flutur.

Senatorul Onofrei s-a arătat deranjat de comentariile social-democraţilor suceveni vizavi de vizita şefului statului la podul afectat de inundaţii de la Dorneşti şi de recomandarea acestora de a vizita şi alte poduri din judeţ. El le-a sugerat PSD-iştilor să-l invite pe liderul lor naţional, Victor Ponta, „la podul de la Talpa (n.r. - care face legătura între judeţele Suceava şi Botoşani), cea mai mare realizare nefinalizată a PSD în timpul lui Cozmâncă (n.r. - Octav Cozmâncă, fost ministru al Administraţiei în perioada 2000-2004)”.

 

„Colegiul 5 nu este Bantustanul domnului deputat Stan”

Orest Onofrei constată că deputatul PSD de Fălticeni Ioan Stan „nu ştie ce spune”, arătând că acum este nemulţumit că a crescut preţul grâului în condiţiile în care anul trecut era nemulţumit de preţul prea mic. „De fapt, nu am înţeles de ce este supărat că a crescut preţul la grâu, pentru că anul trecut era supărat că preţul la grâu era foarte scăzut şi fermierii dau faliment. Ar trebui să se hotărască cum ar fi bine să fie, mare sau mic, ca să înţelegem şi noi. În al doilea rând, constatăm că ori de câte ori au de spus câte ceva, cei de la PSD Suceava nu uită să afirme că vinovaţi sunt Flutur şi Băsescu. De aceea, m-am mirat că nu au spus că Flutur şi Băsescu sunt vinovaţi că a crescut preţul la grâu. De fapt, atunci când stai degeaba şi te plictiseşti, cum face PSD, ar trebui să eviţi să vorbeşti, pentru că oricum spui prostii”, a spus Onofrei.

El i-a amintit parlamentarului social-democrat că zona care l-a trimis în Parlament, Colegiul 5 Fălticeni, „nu este Bantustanul (n.r. - teritoriu rezervat negrilor în perioada regimului rasist din Republica Africa de Sud) domnului Stan”. „Nu am înţeles care este logica între Gheorghe Flutur şi Colegiul 5. Domnul Stan a reacţionat cum era obişnuit în perioada când se afla la guvernare, când a împărţit judeţul pe moşii şi când nimeni nu avea voie să intre în teritoriul lui. Colegiul 5 nu este Bantustanul domnului Stan. Gheorghe Flutur, ca şef al administraţiei judeţene, este obligat ca în ceea ce face să se intereseze de tot teritoriul judeţului Suceava şi nu o să-i ceară voie domnului Stan să facă ceva pentru Colegiul 5. Mă aşteptam ca Stan să vină cu o serie de probleme din colegiu şi împreună cu administraţia locală şi guvernamentală să rezolvăm ce se poate rezolva”, a precizat senatorul PD-L de Suceava. El le-a mai transmis liderilor social-democraţi suceveni că nu sunt obligaţi să vorbească dacă nu au ce să spună.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Onofrei le transmite liderilor PSD Suceava că nu sunt obligaţi să vorbească dacă nu au ce spune.
 Vizualizări articol: 892 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Onofrei le transmite liderilor PSD Suceava că nu sunt obligaţi să vorbească dacă nu au ce spune3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sila trimis de
(21 aug 2010, 11:44:10
Ma cuprinde sila cand citesc declaratiile acestui ratat-traseist politic.Sunt de acord ca si pesedistii au furat ca-n codru,da' minunatii astia au adus furtul si coruptia si ipocrizia la rang de arta.
2.   Un handicapat trimis de
(21 aug 2010, 13:13:11
bai javra inca nu teo arestat astia? o sa te aresteze criminalule crezi ca acopereala asta tine mult? mai ai un pic tampitule.............copilasu ala putrezeste si tu ii lauzi pe astia care teau acoperit pupincuristule ce esti
3.   Nici... trimis de
(21 aug 2010, 17:37:03
Nici dl Orest Onofrei nu-i obligat sa vorbeasca daca nu are ce spune. Rezultatele guvernarii sunt asa cum sunt, adica inspaimantator de proaste, iar presedintele Romaniei face vizite de lucru costisitoare NUMAI PENTRU IMAGINEA SA PROPRIE DE MARE CONSTRUCTOR SI DE OCROTITOR AL CELOR SARMANI, in timp ce ceilalti politicieni de la putere ne fac din vorbe. Se pare ca-i mult mai greu acum, fiindca acele galeti portocalii gratuite s-au dovedit a fi, de fapt, mult prea scumpe, infiorator de scumpe pentru pentru poporul roman. De regula, romanul nu se mai lasa pacalit si a treia oara dupa ce-a fost tras in piept de doua ori, iar probabilitatea ca acest lucru sa se intample in urmatorii ani este aceeasi cu acoperirea varfului Mont Blanc de un tsunami. Invers se poate, adica un tsunami electoral sa innece un partid, oricat de reformator s-ar declara acesta.
4.   Pdl trimis de
(21 aug 2010, 20:35:55
cloaca securitatii ceausiste....
5.   Deci in concluzie Onofrei zice asa... trimis de
(22 aug 2010, 22:24:01
..............................

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei