Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 aug 2010 - Anul XV, nr. 195 (4486)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Declaraţii

Stan susţine că doi parlamentari PD-L de Suceava ar putea vota moţiunea de cenzură

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava Ioan Stan a afirmat, ieri, că în ultima perioadă a avut mai multe discuţii particulare cu parlamentari PD-L şi că aceştia şi-au exprimat nemulţumirea în legătură cu politica Guvernului şi chiar intenţia de a vota moţiunea de cenzură propusă de PSD. „Nu mai vor să fie alături de Boc, vor să pună umărul la moţiunea de cenzură”, a spus Stan. Printre cei care ar putea fi convinşi să voteze pentru căderea Guvernului s-ar număra, potrivit lui Stan, şi doi parlamentari PD-L de Suceava. Deputatul social-democrat a afirmat că cei doi colegi de la democrat-liberali ar fi foarte nemulţumiţi de prestaţia Cabinetului Boc.

Întrebat care va fi preţul plătit de PSD pentru a-i convinge pe cei doi să voteze  împotriva colegilor lor de partid, Stan a răspuns: „La ce văd la ora actuală, nu cred că trebuie convinşi prea mult. Noi n-am făcut nici o ofertă”.

Recent, preşedintele PSD, Victor Ponta, a dat de înţeles că parlamentarii puterii care susţin moţiunea PSD şi-ar putea găsi un loc printre social-democraţi. La începutul mandatului acestui Guvern, migraţia a fost în sens invers.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stan susţine că doi parlamentari PD-L de Suceava ar putea vota moţiunea de cenzură.
 Vizualizări articol: 760 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Stan susţine că doi parlamentari PD-L de Suceava ar putea vota moţiunea de cenzură5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asteptari... trimis de
(20 aug 2010, 11:15:43
Eu personal ma astept ca doamna deputat Sanda Maria Ardelean sa faca acest lucru, pentru ca o stiu ca este un adevarat dascal. Si nu cred ca se simte foarte bine cand vede in ce situatie a ajuns invatamantul la ora actuala. Si ma mai astept ca domnia sa sa aiba intrevederi cu dascalii suceveni, pentru a vedea exact care este adevarata stare de spirit. Ca... puterea PDL-ului trece, dar Doamna Ardelean a fost, si cred ca mai doreste sa fie un pilon de baza a invatamantului sucevean. Si daca ar face acest lucru, poate ar avea sansa ca aceasta nefericita pata portocalie din CV-ul domniei sale, sa se estompeze in timp.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei