Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 iul 2010 - Anul XV, nr. 176 (4467)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Nechifor: „La Suceava PD-L este părăsit de propriii oameni”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat că filiala suceveană a PD-L a început să fie părăsită de membrii de partid. Nechifor a făcut referire la foştii consilieri judeţeni ai PD-L Florin Olaru şi Alexandru Paziuc. Liderul social democraţilor suceveni a spus că cei doi au demisionat atât din Consiliul Judeţean, cât şi din PD-L.

„Încet-încet, la Suceava, PD-L este părăsit de oameni. În urmă cu o săptămână, doi consilieri au plecat din PD-L, din Consiliul Judeţean, invocând motive personale”, a spus Cătălin Nechifor. El a adăugat că în urmă cu puţin timp, un alt membru marcant al PD-L, Vasile Andronache, şi-a anunţat demisia din funcţia de director al societăţii Consiliului Judeţean, SC Drumuri şi Poduri SA Suceava.

„Acesta tot din motive personale a demisionat. Însă se pare că aceste motive nu pot fi făcute publice de către cei care pleacă şi părăsesc PD-L. Prin plecarea lor, aceşti oameni au dovedit că nu mai acceptă acest sistem politic instaurat la Suceava de Gheorghe Flutur şi nu mai acceptă dictatura care a fost instalată la nivel de judeţ. Sunt oameni care demonstrează că au coloană vertebrală şi că nu sunt simple maşini de vot sau executanţi de ordine politice”, a spus preşedintele PSD Suceava. El a precizat că este convins de faptul că în perioada următoare alţi membri ai PD-L vor pleca atât din funcţiile administrative pe care le deţin, cât şi din acest partid. „PD-L a fost o construcţie efemeră. Şi iată că după ce au încercat să coopteze din toate partidele politice fel de fel de membri, unii nemulţumiţi, alţii doritori să ajungă la ciolan, la doi ani şi ceva de la crearea acestui partid lucrurile încep să scârţâie într-o manieră tragică pentru ei”, a încheiat Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor: „La Suceava PD-L este părăsit de propriii oameni”.
 Vizualizări articol: 1282 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Nechifor: „La Suceava PD-L este părăsit de propriii oameni”3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Chiar asa? trimis de
(29 iul 2010, 18:36:34
Sa ramana cati am pus eu....De ce n-au curaj domnii sa-si spuna?ca doar n-or avea caracter intim din intimitate....Cred ca nu au curaj sau se tem sa nu fie santajati ulterior ca de electorat oricum nu le pasa decat atunci cand au ei interes ca sa-i mai poata prosti pe prosti.
2.   Extraordinar! trimis de
(30 iul 2010, 10:00:28
De aia nu mai poate romanul,ca mai pleaca cate un individ din partid !Ce sa spun !Toti sunt "o apa si un pamant".Acest Nechifor,este prostia intruchipata a politicii de pe raul Suceava.Iar daca PD-L a fost o 'constructie efemera",PSD ce a fost "d-le" Nechifor ? O adunatura de "derbedei comunisti" pusi pe capatuiala,care s-au imbogatit din ceea ce se putea "fura" de la statul roman.Dvs de ce sunteti politician,"d-le"Nechifor ?Ptr a ajuta comunitatea ?Nuuuuuuu !Ptr interese personale si de grup,ptr imbogatire,ptr a va face relatii "sus puse",etc.In ceea ce priveste rezolvarea problemelor sucevenilor si nu numai,de unde,doar "palavre" in mass-media,adica "limba de lemn".Asadar,"d-le" Nechifor nu mai "trambitati",tot un fel de "trepadus al politichiei" sunteti.
3.   JENANT PT EI trimis de
(31 iul 2010, 09:50:19
EU MA BUCUR, SINCER !!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei