Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 iun 2010 - Anul XV, nr. 147 (4438)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În caz de nevoie

Udrea ar putea prelua oricând conducerea Guvernului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primul-ministru, Emil Boc, se bucură de susţinerea totală a PD-L, însă dacă va apărea necesitatea unei înlocuiri a acestuia, Elena Udrea are cele mai mari şanse să preia funcţia de premier. Întrebat despre capacitatea ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, de a conduce Guvernul, deputatul PD-L de Suceava Ioan Bălan a declarat că actualul ministru al Dezvoltării ar fi cea mai bună soluţie, dacă s-ar pune problema unui nou şef al Executivului. 

„Cred în capacitatea ei managerială, atât administrativă, cât şi politică şi spun asta din perspectiva unui om care o cunoaşte destul de bine. Ar face faţă la orice fel de provocare. Dacă opţiunea Elenei Udrea ar fi în zona aceasta, cred cu tărie că ar putea face faţă cu brio funcţiei de prim-ministru şi ar fi un premier performant. Aş susţine-o fără nici un fel de rezerve, pentru că este unul dintre oamenii politici ai PD-L în care am încredere totală”, a declarat deputatul Bălan..

Ca atu-uri ale Elenei Udrea, Bălan a enumerat echilibrul, performanţa administrativă, implicarea şi fermitatea, cu accent pe faptul că nu face concesii „greilor” partidului, din Guvern (n.r. Blaga, Videanu, Berceanu).

Parlamentarul sucevean a ţinut să precizeze că evaluarea Guvernului, anunţată de PD-L pentru luna septembrie, nu-l vizează pe premierul Emil Boc, ci performanţa miniştrilor.

„Noi avem convingerea că premierul spune şi vrea să facă ceea ce trebuie. Din păcate, <greii partidului>, care se află şi în ministere, până acum nu s-au aflat în consens total cu premierul”, a apreciat Ioan Bălan.

Tot în toamnă este posibil să aibă loc şi alegerile interne în organizaţiile în care au fost amânate, inclusiv la Organizaţia Judeţeană Suceava a PD-L. Până atunci, democrat-liberalii îşi canalizează eforturile „pentru sprijinirea actului de guvernare şi de administrare judeţeană şi locală”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Udrea ar putea prelua oricând conducerea Guvernului.
 Vizualizări articol: 363 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Udrea ar putea prelua oricând conducerea Guvernului3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei