Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 iun 2010 - Anul XV, nr. 129 (4420)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Partide

UNPR şi-a făcut filială la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Noul partid înfiinţat de generalul Gabriel Oprea, Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR) şi-a înfiinţat o filială şi în judeţul Suceava. Prezentarea „nucleului” de conducere interimar al UNPR Suceava a fost făcută de vicepreşedintele acestui partid, senatorul de Botoşani Liviu Câmpanu. Acesta a precizat că preşedinte interimar al filialei din Suceava a UNPR va fi condusă de juristul Viorel Moisuc, în timp ce funcţia de preşedinte executiv va fi ocupată de Cătălina Vartic, directorul Oficiului Registrului Comerţului Suceava.

Liviu Câmpanu a spus că din punct de vedere organizatoric, până în luna septembrie 2010 vor fi constituite nuclee de conducere interimare în toate localităţile judeţului, iar pe data de 15 octombrie a.c. vor fi organizate alegeri pentru desemnarea conducerii judeţene a UNPR Suceava.

„Mă bucur că aici la Suceava avem o conducere tânără, profesionistă, care sunt convins că va fi şi eficientă. Partidul nostru îşi doreşte să fie o alternativă de centru-stânga pe scena politică din România şi suntem convinşi că alături de noi vor veni foarte mulţi oameni care nu au mai făcut politică”, a spus Liviu Câmpanu.

Nu în ultimul rând, vicepreşedintele UNPR a declarat că până la sfârşitul acestui an, atât la nivel naţional, cât şi la nivelul judeţului Suceava, acest partid va fi a doua forţă politică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului UNPR şi-a făcut filială la Suceava.
 Vizualizări articol: 1144 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 4 voturi
UNPR şi-a făcut filială la Suceava1.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asta partid? ......... trimis de
( 4 iun 2010, 17:16:05
O canalie de partid, cu un presedinte executiv de paie, avand in vedere ca este fina lui Ion Lungu. Se vede cam ce hram poarta acest partid si ce varianta de centru stanga este. Este un partid de jucarie a lui Basescu, oricum nu are nici o sansa la vreo alegere, este un avorton de partid, s-a nascut avortat.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei