Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 iun 2010 - Anul XV, nr. 129 (4420)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Acţiune

Liberalii vor picheta sediul PD-L Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Liberalii suceveni vor picheta, începând de astăzi, sediul PD-L Suceava, precum şi cabinetele parlamentarilor democrat-liberali din întreg judeţul. Anunţul a fost făcut de preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, Alexandru Băişanu, acesta precizând că acţiunile vor fi organizate în semn de protest faţă de intenţia Guvernului de a reduce cheltuielile, prin diminuarea cu 25% a salariilor bugetarilor şi cu 15% a pensiilor. Băişanu a declarat că prin pichetarea cabinetelor parlamentarilor PD-L Suceava se încearcă convingerea acestora să voteze împotriva proiectelor de lege prin care se intenţionează instituirea acestor măsuri.

„Îi cerem şi preşedintelui PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, şi preşedintelui organizaţiei din municipiul Suceava, Ion Lungu, să discute cu toţi parlamentarii PD-L şi să le spună să voteze împotriva acestor proiecte de lege promovate de Traian Băsescu şi Emil Boc, care vor duce la destabilizarea economiei şi a societăţii româneşti”, a spus liderul PNL Suceava.

Alexandru Băişanu a mai adăugat că pichetarea sediului PD-L Suceava şi a cabinetelor parlamentarilor suceveni ai acestui partid se va face până în ziua în care va fi votată moţiunea de cenzură împotriva Guvernului condus de Emil Boc. Băişanu a arătat că membri ai PNL Suceava vor fi prezenţi în faţa tuturor cabinetelor parlamentare PD-L din judeţ. „Vrem să-i convingem că măsurile Guvernului nu vor duce la redresarea economiei României. Aceste măsuri sunt doar un furt pe faţă a românilor”, a încheiat preşedintele PNL Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalii vor picheta sediul PD-L Suceava.
 Vizualizări articol: 531 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Liberalii vor picheta sediul PD-L Suceava3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei