Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 mai 2010 - Anul XV, nr. 111 (4402)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Interimat

Fostul PRM-ist Ilie Niţă conduce filiala PNL Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Liberalii din municipiul Suceava au un nou preşedinte interimar în persoana omului de afaceri Ilie Niţă. Anunţul a fost făcut de liderul Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, Alexandru Băişanu, care a anunţat că această decizie a fost luată după dizolvarea biroului interimar de conducere a filialei din municipiul reşedinţă de judeţ, stabilit după plecarea din PNL a preşedintelui ales la ultimele alegeri interne, Mihai Steiciuc. Până la desemnarea lui Ilie Niţă în calitate de preşedinte interimar al PNL Suceava, această funcţie era ocupată de Vasile Mocanu. Potrivit lui Alexandru Băişanu, în momentul de faţă Mocanu nu mai face parte din noul birou interimar de conducere, având în vedere că „potrivit statutului, după dizolvarea biroului, preşedintele interimar nu mai poate fi nici membru al acestei structuri şi nici preşedinte”. Alexandru Băişanu a spus că din noul „nucleu” de conducere al organizaţiei din Suceava a PNL fac parte toţi cei care au fost membri în biroul interimar condus de Vasile Mocanu, mai puţin unul dintre vicepreşedinţi, respectiv Ovidiu Ilisei. Liderul liberalilor din judeţul Suceava a precizat că Ilisei nu a fost propus de nici unul dintre membrii Biroului Permanent Judeţean Suceava pentru a face parte din noua structură de conducere interimară a filialei din municipiul Suceava.

„În momentul de faţă noua conducere interimară are drept sarcină organizarea de alegeri în organizaţiile din cele 58 de secţii de vot din Suceava, precum şi în cele 23 de organizaţii din cartierele Sucevei. De asemenea, în termen de 3 luni urmează să se organizeze alegeri în cadrul Organizaţiei Municipale Suceava a PNL pentru repunerea în drepturi a unui birou ales”, a declarat Băişanu.

 

Niţă a mai fost membru de partid în fostul PD şi în PRM

Noul preşedinte interimar al PNL Suceava, Ilie Niţă, s-a alăturat liberalilor în anul 2009, după ce a fost exclus din PRM, partid în care deţinea funcţia de preşedinte al organizaţiei din Suceava. Înainte de a fi membru al PRM, Ilie Niţă a făcut parte şi din fostul Partid Democrat, în primăvara anului 2004 aflându-se la conducerea organizaţiei din municipiul reşedinţă de judeţ.

Niţă a candidat de două ori pentru primăria Sucevei, o dată în anul 2008, din partea PRM, şi o dată în anul 2004, din partea PD, când în cele din urmă a fost înlocuit şi exclus din acest partid după ce a modificat lista de candidaţi democraţi pentru Consiliul Local Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fostul PRM-ist Ilie Niţă conduce filiala PNL Suceava.
 Vizualizări articol: 1075 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fostul PRM-ist Ilie Niţă conduce filiala PNL Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei