Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 mar 2010 - Anul XV, nr. 56 (4347)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Pardău îi acuză pe reprezentanţii PSD şi PNL în Biroul Permanent al CD de atitudine iresponsabilă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Secretarul Camerei Deputaţilor, deputatul PD-L de Suceava Dumitru Pardău, îi acuză pe reprezentanţii PSD şi PNL în Biroul Permanent al Camerei inferioare a Parlamentului de „atitudine iresponsabilă şi nefirească”. Pardău a arătat că liberalii şi social democraţii nu au participat la ultimele şedinţe ale Biroului Permanent şi ale Comitetului liderilor, amintindu-le de articolul 31, litera „e” din Regulamentul Camerei Deputaţilor, care spune că „Biroul Permanent pregăteşte şi asigură desfăşurarea în bune condiţii a lucrărilor Camerei Deputaţilor”.

El consideră că atitudinea lor este „de nepermis” şi că asta arată lipsă de respect faţă de colegii Biroului Permanent şi faţă de colegii de partid care i-au trimis să-i reprezinte în aceste foruri de conducere. „Aici nu pot să participe când au chef şi să nu participe când nu au chef sau când hotărăşte partidul în sensul acesta. E o atitudine care arată că cei doi preşedinţi nou aleşi, Victor Ponta-PSD şi Crin Antonescu-PNL nu respectă Parlamentul, fiind preocupaţi doar de rezolvarea problemelor din propriile partide. Joacă teatru ieftin şi fac un spectacol mediatic jalnic”, a declarat Pardău.

El a amintit că, din partea PSD, în Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor se află Adrian Năstase, Mircea Duşa, Valeriu Zgonea şi Nicoale Bănicioiu, iar din partea PNL, Ludovic Orban, Mihai Voicu şi Dan Motreanu, iar liderii de grup sunt Viorel Hrebenciuc-PSD şi Călin Popescu Tăriceanu-PNL.

 

„Ar trebui să le fie ruşine pentru că sunt plătiţi din banul public”

Dumitru Pardău cere deputaţilor PSD de Suceava să ia atitudine împotriva colegilor lor care nu respectă Regulamentul. El crede că dacă parlamentarii social democraţi nu fac acest lucru, „înseamnă că sunt de acord cu acest mod de regretabil şi obraznic de lucru în Camera Deputaţilor”.

„Un lucru e clar, bolnav nu este PD-L, ci PSD şi PNL. Mai grav e că au crezut că au probleme doar la „secţia interne”, dar se pare că suferă de o boală pe care nu realizează că o au. Ar trebui să le fie ruşine de cetăţenii acestei ţări, pentru că nu sunt plătiţi cu ora, ci sunt plătiţi din banul public pentru a fi prezenţi zilnic la lucru în Biroul Permanent, Comisii şi în plen”, a spus Pardău, care a adăugat că „PD-L va rămâne consecvent şi va participa la şedinţele Biroului Permanent, iar în plen va asigura cvorumul pentru ca legislativul să-şi poată desfăşura activitatea. România trece prin momente dificile care trebuie să fie tratate cu mare responsabilitate”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pardău îi acuză pe reprezentanţii PSD şi PNL în Biroul Permanent al CD de atitudine iresponsabilă.
 Vizualizări articol: 927 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Pardău îi acuză pe reprezentanţii PSD şi PNL în Biroul Permanent al CD de atitudine iresponsabilă3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sa traiti bine trimis de
( 9 mar 2010, 12:30:43
,,Un lucru e clar, bolnav nu este PD-L, ci PSD si PNL. " de c�nd au aparut noi boi in marele partid al drogatilor liberi din Romania a aparut inversiunea, fenomenul prin care lucrurile contra firii se vad ca naturale. Felicitari pentru marea schimbare!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei