Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 feb 2010 - Anul XV, nr. 35 (4326)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Controale

Liberalii îi cer lui Ion Lungu să caute persoanele vinovate pentru desfiinţarea clubului Cetatea Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liberalii îi solicită primarului Sucevei, Ion Lungu, să înceapă o anchetă cu privire la modul în care au fost folosite fondurile pe care municipalitatea le-a alocat clubului Cetatea Suceava. Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, Alexandru Băişanu, a spus că Ion Lungu ar trebui să găsească motivele pentru care FC Cetatea Suceava şi-a încetat activitatea, iar echipa de fotbal a Sucevei a fost desfiinţată. Băişanu a arătat că acest control ar trebui să vizeze în mod special modul în care au fost folosite atât cele 14 miliarde de lei vechi pe care Primăria Suceava le-a alocat în cursul anului 2009 clubului de fotbal Cetatea Suceava, cât şi sumele alocate în anii 2007 şi 2008. Liderul liberalilor suceveni a spus că principalul vinovat pentru desfiinţarea echipei de fotbal este fostul preşedinte al clubului Cetatea Suceava, Ciprian Anton, care a fost numit în această funcţie pe criterii politice de către democrat-liberali.
„Am înţeles că echipa de fotbal nu a reuşit să-şi plătească jucătorii, că are foarte multe datorii la diverşi furnizori şi aproximativ 30 de miliarde de lei vechi datorii la bugetul de stat. Întrebarea mea este cine anume a condus această echipă de fotbal, ce a făcut cu banii şi de ce nu s-au plătit la timp toate acestea?”, a spus Băişanu.
El a adăugat că primarul Ion Lungu ar trebui să prezinte atât o situaţie clară privind modul în care s-au cheltuit banii sucevenilor pentru echipa de fotbal, cât şi persoanele care se fac vinovate de desfiinţarea clubului.
„Cum este posibil să pui la conducerea clubului, pe criterii politice, oameni care au jucat fotbal în faţa blocului şi care undeva spre 30 de ani şi-au dat seama că mingea este cu adevărat rotundă şi e umflată cu aer? Şi cum e posibil ca o persoană ca domnul Ciprian Anton, care a jucat miuţa sau tenis cu piciorul, sau a jucat fotbal pe calculator, să ajungă să conducă destinele unui club atât de serios?”, a mai declarat preşedintele PNL Suceava.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalii îi cer lui Ion Lungu să caute persoanele vinovate pentru desfiinţarea clubului Cetatea Suceava.
 Vizualizări articol: 638 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Liberalii îi cer lui Ion Lungu să caute persoanele vinovate pentru desfiinţarea clubului Cetatea Suceava3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei