Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 ian 2010 - Anul XV, nr. 16 (4307)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Funcţie

Luhan a fost ales vicepreşedinte al Grupului Tinerii membri ai PPE din Parlamentul European

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Europarlamentarul PD-L, suceveanul Petru Luhan, a fost ales în funcţia de vicepreşedinte al grupului „Tinerii membri ai Partidului Popular European din Parlamentul European”, din care fac parte tineri europarlamentari cu vârste de până la 36 ani.
„Alegerea în această funcţie mă onorează foarte mult şi mă responsabilizează în acelaşi timp. Avem un grup al tinerilor europarlamentari foarte dinamic şi foarte ambiţios. Cel mai important lucru este însă faptul că există foarte multe obiective comune pentru tinerii din cele 27 de state membre. Astăzi am reuşit să stabilim şi un plan de acţiune general pentru acest mandat. Pentru a realiza acest plan trebuie însă să îmbrăcam haina europeană, respectiv să dezvoltăm strategii şi concepte de interes comun”, a declarat Petru Luhan după ce a preluat această funcţie.
El a precizat că, printre obiectivele sale şi ale grupului din care face parte, se numără consolidarea relaţiilor dintre tinerii europarlamentari PPE şi tinerii deputaţi din parlamentele naţionale ale statelor membre UE.
Luhan a adăugat că un alt obiectiv va fi realizarea unor campanii de informare la nivelul statelor membre ale Uniunii Europene asupra structurii instituţionale a UE şi asupra legislaţiei comunitare care afectează viaţa cetăţenilor europeni în mod direct.
„Iniţierea mai multor acte normative care să reprezinte în special interesele tineretului, sub respectarea principiului subsidiarităţii, va constitui o altă provocare comună a tinerilor europarlamentari şi a deputaţilor din parlamentele naţionale. De asemenea, susţinerea reciprocă pe domenii ce ţin de activitatea propriu-zisă a tinerilor colegi europarlamentari reprezintă o altă necesitate pentru a consolida vocea acestora în cadrul Parlamentului European”, a mai declarat europarlamentarul PD-L.
Petru Luhan are 32 ani şi este absolvent de studii economice la universităţi din Germania, SUA şi Australia. Înainte de a obţine mandatul de europarlamentar, Petru Luhan a ocupat funcţia de administrator public al judeţului Suceava.
În Parlamentul European, Petru Luhan este membru în Comisia pentru Dezvoltare Regională a Parlamentului European, Comisia pentru Libertăţi Civile Justiţie şi Afaceri Interne şi în sub-Comisia pentru Securitate şi Apărare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Luhan a fost ales vicepreşedinte al Grupului Tinerii membri ai PPE din Parlamentul European.
 Vizualizări articol: 849 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Luhan a fost ales vicepreşedinte al Grupului Tinerii membri ai PPE din Parlamentul European0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :) trimis de
(21 ian 2010, 16:45:12
Mor de ras

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei