Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 ian 2010 - Anul XV, nr. 6 (4297)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Organizaţia judeţeană a PSD se pregăteşte de alegeri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Social democraţii suceveni se află în perioada de pregătire a unor evenimente interne importante pentru partid, precum alegerile în cadrul organizaţiei judeţene a PSD şi Congresul extraordinar al partidului.
Preşedintele PSD Suceava, senatorul Gavril Mîrza, a declarat că în această lună demarează discuţiile în organizaţiile locale în vederea desemnării candidaţilor pentru ocuparea funcţiilor în structurile de conducere judeţene, precum şi a delegaţilor la Congresul extraordinar. Potrivit lui Mîrza, social democraţii suceveni vor avea candidaţi şi la Congres, acesta precizând că din Consiliul Naţional al PSD şi din Biroul Executiv Naţional vor face parte şi suceveni. Gavril Mîrza a evitat să spună dacă va candida sau nu la alegerile interne care vor avea loc în cursul lunii martie, precizând că se va pronunţa la momentul potrivit.
Legat de atmosfera din interiorul PSD la nivel naţional, Mîrza a declarat că există o stare de nemulţumire şi că problemele de fond vor fi clarificate la Congres.
„Va trebui să ne clarificăm problemele de fond în interiorul partidului şi reforma să fie făcută cu scopul de a înlătura ceea ce consideră membrii noştri de partid că trebuie înlăturat. Sigur e nevoie de o echipă care să dea garanţii pentru activitatea de viitor. Există acum o stare de nemulţumire în rândul membrilor noştri de partid, pentru că pierderea alegerilor nu poate fi privită cu confort şi cu mulţumire de către majoritatea oamenilor din partid”, a mai spus Mîrza.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Organizaţia judeţeană a PSD se pregăteşte de alegeri.
 Vizualizări articol: 1425 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Organizaţia judeţeană a PSD se pregăteşte de alegeri2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   La toate nivelele? trimis de
(10 ian 2010, 22:01:56
Cel mai frumos ar fi sa fie alegeri la organizatia judeteana de tineret unde baiatul lu` tata, Ioan Corjuc sau cum ii place sa i se spuna - Jhon Baiatul Tatii, conduce o structura a acestui partid intr-un mod cel putin suspect. Dupa plecarea din functia de presedinte a org.judetene a tineretului PSD a lui Catalin Nechifor l-a urmat acest individ ca interimar. Curios e ca alegeri nu... rezultate nu.... nici ca si scor politic, nici ca si scor personal la europarlamentare si nici organizatii prin judet nu stiu mai mult de 4. Bag de seama ca mai musca si din mai marii partidului in momente de glorie familistica chiar daca conjunctura il aduce mai sus decat prevede statul lui uman. Daca ramane baiatul lui tata in aceeasi functie de conducere din partid atunci alegerile sunt la fel ca la pcr acum cativa ani buni iar pe acele capuse ale partidului le-am dat jos pentru a fi realese.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei