Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 dec 2009 - Anul XIV, nr. 290 (4276)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Explicaţie

Bălan: „Tot ce e secret şi împărţit în mai mult de doi se află”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Deputatul PD-L de Suceava Ioan Bălan, membru al Comisiei comune permanente a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI, a declarat, ieri, că acuzaţiile de fraudare a alegerilor aduse de PSD fac parte din strategia social democraţilor, pe care democrat-liberalii au obţinut-o.
Bălan a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că încă înainte de turul doi al alegerilor prezidenţiale a avertizat public că sondajele de opinie şi exit-poll-urile vor fi în favoarea lui Mircea Geoană, deşi realitatea ar fi alta, apreciind că ceea ce s-a întâmplat a fost „o şmecherie ieftină, care poate fi demontată uşor”.
„Este strategia PSD, pe care o şi avem; tot ce e secret şi împărţit în mai mult de doi se află şi ştim cum au vrut să procedeze. Ne pare rău că liderul PNL, Crin Antonescu, a căzut în această capcană”, a declarat deputatul Bălan.

 

PD-L le sugerează lui Geoană şi Antonescu să accepte că au pierdut alegerile

Potrivit acestuia, încă din noaptea de 6 spre 7 decembrie, la ora 1.00, „lideri importanţi ai PSD Suceava au fost informaţi că au pierdut alegerile”, astfel încât „să vii azi şi să cauţi explicaţii că ai pierdut pentru că s-au fraudat alegerile mi se pare de prost gust”.
„Tătucul PSD, Ion Iliescu, spunea despre Traian Băsescu că nu ştie să piardă. Cred că astăzi aceste învăţăminte ar trebui să i le transmită lui Mircea Geoană, să-i spună că într-o democraţie unii câştigă şi alţii pierd şi lucrurile acestea trebuie acceptate. Prin astfel de manevre se încearcă reabilitarea, în faţa aparatului de partid, a lui Mircea Geoană şi a lui Crin Antonescu pentru că aceştia, înainte de alegeri, spuneau că îşi vor da demisia din fruntea partidelor lor şi înţeleg că astăzi le este greu să facă lucrul acesta”, a afirmat parlamentarul. În opinia acestuia, acuzele de fraudare a alegerilor sunt „ultimele zbateri” ale PSD şi PNL în încercarea de a-şi reabilita liderii în ochii opiniei publice, însă cu preţul atragerii atenţiei Europei şi a lumii asupra ţării noastre. „Nu cred că aceste lucruri ne fac bine”, a fost concluzia deputatului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bălan: „Tot ce e secret şi împărţit în mai mult de doi se află”.
 Vizualizări articol: 1248 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Bălan: „Tot ce e secret şi împărţit în mai mult de doi se află”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei