Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 dec 2009 - Anul XIV, nr. 289 (4275)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comentarii

PD-L apreciază că PSD are priză la săraci

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele PD-L Gheorghe Flutur şi-a felicitat, ieri, colegii de partid care au coordonat campania electorală pentru Traian Băsescu la Suceava şi a apreciat că, „din fericire”, judeţul Suceava a rămas portocaliu, cu 74 de localităţi în care a câştigat alegerile Băsescu. Flutur a declarat, în conferinţă de presă, că în turul doi al alegerilor prezidenţiale, dinamica voturilor pentru Traian Băsescu a crescut cu 50 la sută, în timp ce pentru Mircea Geoană şi aliaţii săi s-au pierdut circa 10 procente.
„Suceava are, din fericire, cel mai bun scor pe Moldova, cu 74 de localităţi, tradiţional în zona de Nord şi Vest, ceea ce arată că judeţul Suceava doreşte reforma şi modernizarea României”, a afirmat Flutur. Motivul pentru care celelalte judeţe ale Moldovei au votat majoritar cu Mircea Geoană este, în opinia lui Flutur, acela că „tradiţional, unele zone s-au întors mai repede la PSD”.
„Sărăcia a fost o virtute pe care PSD a întreţinut-o şi o dată la patru ani a ieşit şi le-a dat ceva unora ca să voteze. Zonele mai sărace tradiţional au fost PSD. Noi am reuşit să cucerim o parte dintre ele, însă săraci, pe cei din Moldova şi din Sud, epoca Iliescu i-a făcut. Aceste zone nu sunt sărace de patru ani”, a afirmat liderul PD-L, care a mai spus că votul pentru Geoană „este specific unor zone care tradiţional se întorc la PSD”, zone în care „este o gândire mai socialistă, cu mai mulţi asistaţi”.
Pentru Flutur şi PD-L, Ardealul a fost „mai cu iniţiativă”, la fel ca şi oraşele mari, mai puţin Bucureştiul, care, deşi din 1990 a votat întotdeauna cu candidaţii de dreapta, la alegerile prezidenţiale l-a preferat pe Mircea Geoană. Explicaţiile ar fi, potrivit lui Flutur, scorul bun realizat de candidatul PNL, Crin Antonescu, în primul tur, dar şi că PD-L nu are primar general. O analiză mai amănunţită va fi realizată de PD-L după validarea alegerilor.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L apreciază că PSD are priză la săraci.
 Vizualizări articol: 1005 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
PD-L apreciază că PSD are priză la săraci2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Priza la saraci trimis de
( 9 dec 2009, 16:53:32
PSD are priza la oamenii saraci pentru ca aceia au problemele lor si nu se informeaza cum ar trebui, plus ca e mai usor pentru ei sa se lase dusi de nas la auzul unor promisiuni mincinoase ca "fiecare om care revine in tara va primi 20 000 euro" (Geoana).

PSD insa ne saraceste pe toti pe zi ce trece. Acum vor sa repetam alegerile. Aveti habar ce inseamna asta la nivel national?? Vom da faliment daca mai facem un tur de alegeri!! Invatati sa pierdeti, domnule Geoana. Cat ati fraudat dumneavoastra n-a fraudat nimeni vreodata, si abia astept sa zica asta o institutie importanta a statului. PSD unde e linistea pe care o promiteati? Ca de obicei voi sunteti cei care nu puteti accepta nimic si din cauza voastra tara sta pe loc, ca s-ar putea incepe macar negocierile.. Chiar credeti ca s-au fraudat 70 000 voturi in tara, plus sute de mii de voturi inafara? Voi vreti sa-l aduceti pe Geoana cu orice pret...
1.1  RE: Priza la saraci trimis de
( 9 dec 2009, 17:00:13
ar mai fi o intrebare de pus: de ce oamenii se incred atat in sondaje?? INSOMAR a nimerit-o in turul I, dar la celelalte alegeri a fost total pe langa. Plus ca Hrebenciuc a intervenit pentru cresterea cu un procent al lui Mircea Geoana. I-a facut un mare deserviciu. Sper ca romanii au inteles aceasta strategie.

In seara de 6 decembrie, Geoana topaia ca un copil. L-a invitat pe Basescu la calm. Se purta ca un castigator. Atunci alegerile nu erau fraudate? s-au fraudat peste noapte?

PSD ne-am saturat de minciunile voastre, si cine va mai crede pacat de el.. ne-ati mintit si ne mintiti in continuare.. inca nu ati explicat multe lucruri, in schimb indrazniti sa puneti la indoiala integritatea Biroului Electoral Central. SONDAJELE NU SUNT NICIODATA EXACTE si voi ati gresit ca v-ati bazat prea mult pe ele.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei