Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 dec 2009 - Anul XIV, nr. 284 (4270)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comunicat de presă

Nu există nici un aşa-zis „acord de reconciliere naţională” între PNŢCD şi PSD

PNŢCD atrage atenţia că pretinsul „acord de reconciliere naţională” între PNŢCD şi PSD este un act ilegal, semnat în numele PNŢCD de către persoane care nu sunt membre ale partidului. Domnul Radu Sârbu a fost exclus din PNŢCD, iar împotriva domniei sale se desfăşoară un proces în care este acuzat de uz de fals şi uzurpare de calităţi oficiale.
Condamnăm, de asemenea, atitudinea unui membru PNŢCD, domnul Gheorghe Ciuhandu, primarul Timişoarei, care s-a alăturat lui Radu Sârbu, încercând să manipuleze electoratul din Timişoara în vederea susţinerii lui Mircea Geoană la alegerile prezidenţiale. Biroul Naţional de Conducere al PNŢCD va propune forurilor superioare de conducere excluderea domniei sale din partid.
Conform celor hotărâte la Congresul PNŢCD din data de 12 septembrie a.c., între PNŢCD şi PD-L s-a semnat un protocol de formare a unei alianţe politice, care prevede susţinerea domnului Traian Băsescu pentru alegerile prezidenţiale, în baza apartenenţei comune a celor două partide la Partidul Popular European. Informăm electoratul de centru-dreapta că orice încercare a unor pretinşi ţărănişti de a angaja alte înţelegeri oficiale sunt lovite de nulitate şi se află sub incidenţa legilor penale.
„Cu tot respectul pe care i-l datorăm fostului preşedinte al PNŢCD, domnul Ion Diaconescu, îi sugerăm să nu se lase minţit de cei care pun interesele lor personale deasupra interesului partidului. Domnia sa ştie la fel de bine ca şi noi că PSD este un partid al foştilor nomenclaturişti, al călăilor şi torţionarilor, iar regretatul Corneliu Coposu nu a acceptat NICIODATĂ vreo alianţă sau vreun compromis cu ei. Domnul Ion Diaconescu are obligaţia morală de a condamna gestul domnului Gheorghe Ciuhandu, precum şi al grupului condus de Radu Sârbu, dacă doreşte ca istoria să-l păstreze în memorie pe linia politică a lui Iuliu Maniu, Ion Mihalache şi Corneliu Coposu. Orice altă poziţionare a domnului Ion Diaconescu îl scoate definitiv din inima celor care s-au sacrificat în decembrie 1989 pentru o altfel de Românie, liberă şi europeană, eliberală de comunişti şi securişti”, a declarat preşedintele PNŢCD, Marian Petre Miluţ.

Biroul de presă al PNŢCD

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nu există nici un aşa-zis „acord de reconciliere naţională” între PNŢCD şi PSD.
 Vizualizări articol: 544 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Nu există nici un aşa-zis „acord de reconciliere naţională” între PNŢCD şi PSD1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei