Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 oct 2009 - Anul XIV, nr. 250 (4236)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Orban susţine că Executivul nu a mai efectuat plăţi pentru centura Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fostul ministru al Transporturilor, prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Orban, a criticat Guvernul şi Ministerul Transporturilor pentru sistarea plăţilor către firma SC CF Grup Colas Iaşi, care realizează lucrările la şoseaua de centură a Sucevei şi la modernizarea DN 17 pe porţiunea Suceava – Câmpulung Moldovenesc.
Orban a precizat că în momentul de faţă Ministerul Transporturilor tratează „în bătaie de joc” proiectul privind construcţia şoselei de centură a municipiului Suceava, constructorul lucrând cu fonduri proprii de câteva luni de zile.
„Este absolut exasperant ceea ce se întâmplă cu acest proiect, pe care eu l-am pornit şi pe care îl consider extrem de important în judeţul Suceava, cum este şi investiţia în modernizarea DN 17. Constructorii nu sunt plătiţi pe aceste proiecte de luni de zile, şi oricât ar încerca să susţină lucrarea din finanţările lor, din credite, ei nu mai pot să continue”, a spus Ludovic Orban.
Liderul liberal a adăugat că, în loc să aloce fonduri pentru astfel de investiţii, ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, preferă să finanţeze investiţii realizate de firme agreate de PD-L, cum este Euroconstruct. Orban a precizat că această firmă a primit 24 de milioane de euro de la Ministerul Transporturilor.
„Şi nimeni nu ştie exact pentru ce s-au dat aceşti bani. S-au făcut decontaminări şi nu mai ştiu ce pe traseul autostrăzii Transilvania, în zona Turda. Şi vreau să precizez că Berceanu are bani numai pentru cei care fac vărsăminte la campania lui Traian Băsescu”, mai spus Ludovic Orban.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Orban susţine că Executivul nu a mai efectuat plăţi pentru centura Sucevei.
 Vizualizări articol: 647 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Orban susţine că Executivul nu a mai efectuat plăţi pentru centura Sucevei4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Haha trimis de
(24 oct 2009, 12:59:01
si ce altceva nu a mai facut executivul? domnule orban, daca nu ati avut inca ocazia, va invit la o plimbare prin Obcini, pe dornelor, sau prin areni pe alexandru cel bun, unde trotuarele sunt pline de masini parcate pe trotuar de nu mai poti merge cu caruciorul pe acolo. eventual va invit si la o plimbare prin parc prin centru, unde daca ne asezam pe o banca riscam sa fim umpluti de praful de pe strada si trotuare, si cu siguranta vom fi tulburati de masinile care trec pe drum. Multumesc ca ai venit in Suceava, dar ca nu ai timp sa vezi adevaratul oras.
1.1  RE: Haha trimis de
(25 oct 2009, 20:34:07
adevarul ca executivului din Suceava i s-ar potrivi mai bine numele de "executantul". au condamnat si executat oamenii din oras fara sa clipesca.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei