Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 oct 2009 - Anul XIV, nr. 239 (4225)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politică

Deputatul Cătălin Nechifor face apel „la rezistenţă politică”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ultimele dezertări din tabăra PSD Suceava spre PD-L şi Traian Băsescu, la mai puţin de două luni de alegerile prezidenţiale, l-au determinat pe deputatul PSD de Fălticeni Cătălin Ioan Nechifor să facă un apel la „rezistenţă politică” în faţa „presiunii politice şi intimidării fără precedent la adresa celorlalţi participanţi la viaţa politică” exercitate de „partidul preşedintelui Băsescu”.
„Fac în acest moment un apel la rezistenţă politică tuturor celor care au tăria morală de a rezista încă două luni şi le atrag atenţia celor care sunt dispuşi la trădarea electoratului, să o facă acum. Am, în acelaşi timp, încredere că, în afara declaraţiilor de susţinere a lui Traian Băsescu, cei care au cedat deja presiunilor se vor gândi de două ori la viitorul lor şi al oamenilor care i-au trimis în funcţii şi sunt ferm convins că mulţi dintre cei care se declară simpatizanţi Băsescu sau PD-L îşi vor arăta adevărata susţinere la alegerile din 22 noiembrie şi mai ales din 6 decembrie. Promisiunile pe care cei din PD-L le fac în aceste zile nu au nici o valoare, dacă însuşi ministrul Internelor, Vasile Blaga, nu a fost în stare să îşi respecte cuvântul dat, măcar de ochii lumii. Vasile Blaga ne asigura în urmă cu câteva zile că nu va fi în nici un caz directorul de campanie al PD-L şi al lui Traian Băsescu, dar prin declaraţiile incendiare de ieri, ministrul Internelor îşi arată adevărata faţă, atacul său politic fiind o premieră a României moderne”, arată Nechifor.

 

Nechifor îl acuză pe Vasile Blaga de o politizare „fără precedent a Ministerului de Interne”

În opinia sa, activitatea Ministerului de Interne nu a fost niciodată atât de politizată şi acest lucru este cu atât mai grav cu cât este vorba despre o instituţie care ar trebui să asigure un climat de transparenţă şi corectitudine pentru alegerile prezidenţiale.
Deputatul Nechifor îşi declară încrederea că social-democraţii suceveni „vor lupta până la capăt” şi îi asigură că îi va susţine, chiar dacă nu va fi prezent mereu fizic alături de ei, deoarece face parte din echipa naţională de campanie a PSD şi îl însoţeşte pe Mircea Geoană în turneele electorale din ţară.
Reamintim că, în ultima săptămână, secretarul executiv al PSD Suceava, Corneliu Popovici, a demisionat din PSD şi a trecut la PD-L pentru a-şi păstra funcţia de secretar de stat în Ministerul Turismului iar patru primari cu state vechi în PSD şi-au anunţat public susţinerea pentru Traian Băsescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Cătălin Nechifor face apel „la rezistenţă politică”.
 Vizualizări articol: 1286 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
Deputatul Cătălin Nechifor face apel „la rezistenţă politică”2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   De ce te temi,nu scapi! trimis de
(12 oct 2009, 12:33:06
Cataline,imi pare rau ca trebuie sa-ti dau o veste proasta:BASESCU RAMANE PRESEDINTE! Daca tot te-ai angajat sa-i cari tzucalul lui Geoana pe la diverse paranghelii electorale,poate gasesti un loc pe unde sa te aciuezi,prin Teleorman sau Mehedinti,undeva unde sa nu te stie lumea cate parale faci! In Bucovina ai demonstrat-o...nu esti bun nici de mireasa pentru caini! Te-ai insinuat deputat pe zona Falticenilor,pornind de la ideea ca pe acolo lumea mai crede in rinoceri rosii. Sunt curios,next time,pe cine o sa reusesti sa mai tzepuiesti...

Cei care o vireaza zilele acestea catre PDL sunt rugati sa-si aduca si borcanele din care degustau vizichiul inainte de parlamentare! Pe la noi au mai ramas ceva paharute de la nea Misu Chiriac,dar sunt cam micute pentru PSD-isti.Astept cu nerabdare clipa in care il voi vedea pe conu, Gavrila,cu adeziunea in mana,la usa sediului de deasupra fostului magazin "STIREX"!
2.   M-AM HOTARIT trimis de
(12 oct 2009, 15:53:50
Pt.ca PSD+PNL+ALTII nu sint de acord ca pensiile nesimtite sa fie recalculate si smecherii sa nu mai aibe salarii exorbitante,n-am sa mai votez cu ei.ADIO VOTURI DE LA MINE.Ramineti cu pensiile nesimtite de zeci si sute de milioane de lei.
3.   Iar acuzatii? trimis de
(12 oct 2009, 15:57:22
Domnul Nechifor, facand parte din echipa nationala de campanie a PSD, vad ca in fiecare zi numai asta face: aduce incontinu acuzatii....chiar numai asta fac cei din PSD?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei