Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 sep 2009 - Anul XIV, nr. 213 (4199)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nervozitate

Băişanu: „Judeţul Suceava nu are prefect”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, Ştefan Alexandru Băişanu, a lansat ieri, într-o conferinţă de presă, un atac frontal împotriva prefectului Sorin Arcadie Popescu, pe care l-a acuzat că tolerează nerespectarea legilor.
Băişanu, fost prefect sub guvernarea PNL, a dat ca exemplu comuna Slatina, condusă de primarul PD-L Ilie Gherman, acolo unde deliberativul local, susţine el, a încălcat legea deoarece s-a opus încetării de drept a mandatului unui consilier PNL care a fost exclus din partid.
Liderul liberal a arătat că, deşi prefectul a fost sesizat în nenumărate rânduri despre „nereguli” în activitatea primăriei şi a Consiliului Local, nu a luat nici o măsură, „ba, mai mult, a tolerat nerespectarea legilor”.
În opinia lui Băişanu, „avem un prefect care nici nu poate, nici nu ştie şi nici nu este lăsat să facă ordine şi dreptate în judeţ”.
„Într-un fel, este înţeleasă atitudinea prefectului, deoarece, fiind numit de către PD-L, nu poate să muşte mâna care l-a hrănit şi este peste putinţă să verifice legalitatea măsurilor întreprinse de un primar şi şapte consilieri locali ai PD-L, fiindcă este recunoscător partidului suprem”, a spus Băişanu.

 

„În acest moment, judeţul Suceava nu are prefect”

Băişanu consideră că, în momentul actual, judeţul „nu are prefect” şi crede că, dacă Popescu va continua în acest mod, va rămâne „stigmatizat” ca cel mai slab prefect pe care l-a avut vreodată Suceava.
„În acest moment, Suceava nu are prefect. Nu are prefect nu fizic, nu are prefect ca instituţie, nu ca persoană, instituţia prefectului funcţionând în parametrii în care nu a mai funcţionat de când a fost ea înfiinţată. Îl rugăm pe cel care temporar ocupă funcţia să-şi facă datoria faţă de cetăţenii judeţului Suceava, pentru a nu rămâne stigmatizat a fi cel mai slab prefect pe care l-a avut judeţul până acum. Dacă am atins această problemă, am atins-o în cunoştinţă de cauză, ştiind ce înseamnă a fi prefect al judeţului, ştiind ce atribuţii şi obligaţii are, obligaţii pe care în acest moment actualul prefect nu le duce la îndeplinire, ba, mai mult, pune batista pe ţambal atunci când membri ai PD-L încalcă legea în mod flagrant”, a afirmat preşedintele PNL Suceava.
Băişanu a mai spus că PNL Suceava va monitoriza cu atenţie activitatea primarilor şi a consilierilor locali şi va uza de toate pârghiile pentru a restabili legalitatea acolo unde se vor constata nereguli.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu: „Judeţul Suceava nu are prefect”.
 Vizualizări articol: 1070 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Băişanu: „Judeţul Suceava nu are prefect”3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Culmea nesimtirii trimis de
(11 sep 2009, 11:49:34
Cum poate sa stige Baisanu impotriva altora, cand el si cu prfesorul Burciu, negociaza cu PDL, prin un anumit deputat de Suceava.

oare nu ii ajunge lui baisanu ca la pacalit pe Antonescu , ca ii va face campanie cu televiziunea de 2 bani la care nu se uita nici macar angajatii lui? Oare nu ii ajung fondurile ce le va mijtoci, in asa fel incat buzunarul sa-i ramana plin?

Parca nu se stie cine sunt Baisanu, Nichitean si Burciu, cei ce au vandu pe interese culoarea politica liberala, si bineinteles la fel facea si aripa Steiciuc si cele trei "fufe"-(surorile).

Problema si bataile intre ei erau care primeste tortul si nu adevarata politica.

Baisanu mai degraba fa politica PDL si ia bani de la Basescu

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei