Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 sep 2009 - Anul XIV, nr. 204 (4190)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sarcini de partid

Consilierii PSD intră pe şantierele din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consilierii municipali ai PSD Suceava s-au întrunit, sâmbătă, în cadrul unui comitet executiv extraordinar şi au primit sarcină să urmărească graficele de lucrări şi respectarea proiectelor tehnice la lucrările derulate de Primăria Suceava pentru reabilitarea reţelelor de termoficare, apă şi canalizare.
Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, Virginel Iordache, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că el va urmări lucrările din cartierul Obcine, Ovidiu Donţu în centru, Cornel Caşu în cartierul George Enescu, Neculai Bosancu pe străzile Traian Vuia şi Cernăuţi, iar Doiniţa Cocriş pe Mărăşeşti şi Zamca.
Iordache a spus că datele culese de consilieri vor fi centralizate săptămânal şi vor fi oferite spre informare executivului, „cu recomandări pentru scurtarea termenelor”.
Iordache apreciază că termenul de 1 octombrie dat de primarul de Suceava, Ion Lungu, pentru finalizarea lucrărilor pe magistralele de termoficare este unul care nu va fi respectat.

 

Elevii din internate încep şcoala fără apă caldă la duşuri

„Până acum nu am avut o poziţie critică pentru că sunt lucrări care trebuie făcute, dar cei care astăzi conduc oraşul nu au capacitatea de a manageria proiecte de asemenea dimensiuni. Suceava este un infern pentru că este anormal să te apuci să spargi oraşul simultan în mai multe puncte nodale. Noi credem că lucrările vor fi gata după 1 noiembrie. Se va veni cu scuze şi justificări, dar acestea nu ţin loc nici de apă caldă, nici de căldură”, a spus Iordache.
În opinia sa, cel mai grav este că la 15 septembrie, când ar trebui să înceapă anul şcolar, în Suceava nu va fi apă caldă din reţeaua centralizată şi cel mai mult vor avea de suferit elevii care stau în internate, unde nu au condiţii să-şi încălzească apă pentru a se spăla.
Pe lângă inconvenientul lipsei apei calde, Virginel Iordache reclamă şi traficul rutier dat peste cap şi îi cere primarului Lungu să impună poliţiei rutiere şi poliţiei comunitare mai multă implicare în rezolvarea acestei probleme.
Liderul PSD Suceava apreciază că, în actualele condiţii, în aproape jumătate din oraş nu se poate asigura intervenţia în situaţii de urgenţă, cu maşini de pompieri sau ambulanţe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consilierii PSD intră pe şantierele din Suceava.
 Vizualizări articol: 537 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Consilierii PSD intră pe şantierele din Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Atentie la aglomeratie trimis de
( 2 sep 2009, 01:41:39
Dlor din PSD,aveti grija sa nu va ciocniti de comandantul declarat al comandamentului suprem de urmarire si supraveghere a intarzierilor planificate si ne,doar a promis ca va fi diriginte de santier,mare minune sa incapeti toti pe santiere.Nu stiu ce ati mai putea supraveghea dv,oricum noi cetatenii avem timp sa vedem din goana melcului turbat cu care ne deplasam prin oras,prin gropile lasate cu marinimie la dispozitie de onor conducerea primariei sa ne delectam in timp ce ne spunem rugaciunile de multumire adresate celui mai iubit duntre arogantii urbei,intre un drum la service ca sa ne repunem in functiune masinile traumatizate si un drum pe la spital,sa ne refacem psihicul la o coada la medicul care ne va salva de migrenele dobandite in trafic.Daca astazi in timpul amiezii am facut cca 45 min din Bj pana in oras,se poate si mai rau,ne promite cu larghete dnul Lungu pt anii urmatori.Subscriu si eu la intrebarea dv:cum ar ajunge la o interventie pompierii sau salvarea in acele blocaje

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei