Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 aug 2009 - Anul XIV, nr. 201 (4187)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Supărare

Flutur le aduce aminte PSD-iştilor că partenerii trebuie să fie alături la bine şi la greu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean şi al Organizaţiei Judeţene PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, le aduce aminte celor de la PSD că “partenerii trebuie să fie alături la bine şi la greu”. El le-a reproşat social democraţilor faptul că reprezentanţii lor în deliberativul judeţean au votat împotriva a două proiecte promovate de democrat-liberali, refuzând să-şi sprijine partenerii în alocarea de resurse pentru investiţii în interesul locuitorilor judeţului. Flutur a amintit în primul rând de proiectul privind rectificarea bugetului, care viza direcţionarea unor sume de bani către o serie de obiective precum construcţia gropii ecologice de gunoi de la Moara, modernizarea drumului judeţean Vatra Moldoviţei-Argel, reabilitarea unor drumuri de frontieră, reparaţii la unele şcoli.
Consilierii judeţeni ai PSD au mai votat împotriva proiectului care viza vânzarea unor terenuri în zona cabanei Adâncata şi la Fălticeni, bunuri imobile din patrimoniul privat al judeţului, pentru a suplimenta resursele financiare la buget. „Am ţinut să precizez acest lucru pentru că e bine să se ştie. Socotesc că partenerii trebuie să fie şi la bine şi la greu alături de noi. Sunt priorităţi ale judeţului la care aşteptăm ca PSD să vină alături de noi pentru a face lucruri bune pentru cetăţeni”, a spus Flutur. Şeful administraţiei judeţene a spus că regretă comportamentul social democraţilor, precizând că va discuta această situaţie în şedinţa de astăzi a coaliţiei.
„Îmi exprim regretul că PSD nu a înţeles importanţa şi urgenţa acestor lucruri pe care vrem să le dezvoltăm în judeţ. Mâine (n.r. - astăzi) avem o şedinţă de coaliţie şi vom ridica aceste probleme. Vom cere partenerilor noştri să ne întâlnim de fiecare dată şi să discutăm aceste probleme pentru că sunt priorităţi ale cetăţenilor judeţului”, a mai spus preşedintele Consiliului Judeţean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur le aduce aminte PSD-iştilor că partenerii trebuie să fie alături la bine şi la greu.
 Vizualizări articol: 629 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur le aduce aminte PSD-iştilor că partenerii trebuie să fie alături la bine şi la greu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei