Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 aug 2009 - Anul XIV, nr. 196 (4182)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Solicitare

Mîrza îi cere lui Boc s-o aducă la ordine pe ministrul Udrea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatorul PSD de Suceava Gavril Mîrza îi cere primului-ministru, Emil Boc „să lămurească lucrurile” cu unul dintre membrii Cabinetului, ministrul Turismului, Elena Udrea.
Mîrza a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că „este şi o obligaţie a domnului Boc, atât ca preşedinte de partid, cât mai ales ca premier, să se implice”. „Este invitată la comisie şi i se cer explicaţii pentru o serie de lucruri guvernamentale, în calitate de ministru. Domnul Boc nu poate să nu aibă atitudine, în situaţia dată”, a spus senatorul social-democrat.
În opinia acestuia, este păcat că toată atenţia instituţiilor statului şi a opiniei publice s-a concentrat pe Elena Udrea, în loc să se ocupe problemele grave ale ţării. Atitudinea ministrului Udrea în faţa Comisiei parlamentare de anchetă este apreciată de parlamentarul sucevean ca arogantă şi sfidătoare şi este comparată cu cea a Elenei Ceauşescu.
„Sunt stupefiat de ce se întâmplă în această ţară. În loc să existe o preocupare pentru salvarea ţării din această situaţie dezastruoasă de criză, să se găsească soluţii pentru menţinerea economiei, dacă nu pentru creştere, toată lumea se ocupă de Elena Udrea, iar între Elena Udrea şi Elena Ceauşescu, <Împuşcata>, nu există nici o deosebire în ceea ce priveşte aroganţa, în ceea ce priveşte modul de a trata organisme legal constituite de Parlament. Văd că toată lumea face scut în jurul Elenei Udrea, ceea ce te face să crezi că se ascund lucruri grave. Ieri am văzut cu toţii o scenă de spectacol grotesc şi să tratezi un organism al Parlamentului în acest mod mi se pare o sfidare naţională”, a arătat Gavril Mîrza.

 

Recuzarea membrilor comisiei parlamentare, gest fără precedent pentru un ministru

Acesta susţine că are informaţii conform cărora Comisia de anchetă a descoperit „lucruri foarte stranii” în privinţa contractelor încheiate de Ministerul Turismului şi crede că toate aceste aspecte trebuie lămurite.
Gavril Mîrza şi-a exprimat nedumerirea şi în privinţa intenţiei ministrului Udrea de a recuza membrii Comisiei de anchetă, spunând că acesta este un gest fără precedent.
„Comisia a fost aprobată de Parlament şi nu am auzit până la această dată de recuzarea unei comisii parlamentare. Ce recuzi? O hotărâre a Parlamentului, de către un membru al Guvernului?”, a mai spus senatorul Gavril Mîrza. El a precizat că la începutul sesiunii parlamentare va avea şi o declaraţie politică pe această temă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza îi cere lui Boc s-o aducă la ordine pe ministrul Udrea.
 Vizualizări articol: 633 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Mîrza îi cere lui Boc s-o aducă la ordine pe ministrul Udrea5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Uite cine vorbeste trimis de
(23 aug 2009, 14:02:04
Tu vorbesti de adus la ordine? Nu ti-ar fi rusine sa arati cu degetul, tu care i-ai pupat in fund pe Eleana si pe nea Nicu ca sa ramai sef la COLHOZ. Parerea mea este ca trebuie infiintata si o comisie Marza pentru ca aici nu vorbim de PERDELE ci de GAZ, CONDUCTE, DEZPROPRIETARIRI si CREDITE DE PESTE 70 milioane EURO CU DOBANDA URIASA care s-au evaporat.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei