Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 aug 2009 - Anul XIV, nr. 192 (4178)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rădăuţi

Demisia consilierului local Mihalescul aduce tensiuni în PD-L

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Demisia consilierului local Dumitru Mihalescul din deliberativul rădăuţean a reuşit să „tulbure apele” în organizaţia locală a Partidului Democrat-Liberal. Dacă liderul pedeliştilor din Rădăuţi, primarul Aurel Olărean, a declarat că locul lui Mihalescu în Consiliul Local va fi luat de medicul Cezar Radu, cel care ocupă locul imediat următor pe lista de supleanţi a partidului, nu de aceeaşi părere este şi viceprimarul Simion Sticleţ, unul dintre vicepreşedinţii organizaţiei din Rădăuţi.
„Am analizat în Biroul Organizaţiei situaţia creată prin demisia domnului Mihalescul şi am decis ca locul dumnealui să fie luat de Teodor Ciobîcă. Chiar dacă poziţia următoare este ocupată de medicul Cezar Radu, am decis astfel pentru că domnul Radu a avut o foarte slabă activitate politică, ca să nu spun că nu s-a implicat”, a declarat Sticleţ.
În aceste condiţii, consilierii PD-L care provin din fostul PLD mai câştigă un om în deliberativul rădăuţean, însă până la validarea lui Ciobîcă se pare că vor mai fi câteva „piedici”, fiind deja cunoscut „războiul intern” dintre consilierii care provin din fostul PD şi cei din PLD, până la urmă dintre cei care îl sprijină pe primarul Olărean, de o parte, şi cei care îl sprijină pe viceprimarul Sticleţ, de partea cealaltă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Demisia consilierului local Mihalescul aduce tensiuni în PD-L.
 Vizualizări articol: 483 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Demisia consilierului local Mihalescul aduce tensiuni în PD-L0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Unii au respect fata de ceilalti din jur trimis de
(18 aug 2009, 13:00:58
Ma bucur sa vad ca un om integru ca dl Mihalescu , se debaraseaza de asemenea oameni. Banuiesc ca a observat ca functia la care candidase, este o slujba de functionar in ordinea de gen sclavagism a unor baroni sau "faraoni" din zona aceasta. Oare de ce acesti faraoni promoveaza numai inculti si oameni care nu au insemnat nimic in judetul acesta. Dau trei nume : Elena Cardas, Marius Boghean, Radu Pricope. Ce au facut sau cum s-au remarcat inainte , pentru a merita o functie de consilier judetean? Sau cumva voteaza dupa cum hotaraste faraonul Flutur? Am ajuns sa umplem scaunele de consilieri cu puscariasi doar pentru ca sunt fideli si credinciosi unor prea iluminate somnitati politice ale judetului.

Asta e satra lui Basescu acela ce a promis anul trecut leafa la profesori dubla, si a promis acum 5 ani "o sa traiti bine". Oare cine traieste mai bine? Rusine PDL.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei