Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 iul 2009 - Anul XIV, nr. 166 (4152)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Consecinţe

Absenţa unui român în Comisia de bugete a PE, văzută de Nechifor ca un mare handicap

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Deputatul PSD de Suceava Cătălin Nechifor apreciază că absenţa unui reprezentant al României în Comisia de bugete a Parlamentului European se va constitui într-un mare handicap pentru ţară. Nechifor, care a fost membru al Comisiei de buget a Parlamentului European în mandatul 2007-2008, crede că România va fi vitregită în viitor de o susţinere financiară din partea Uniunii Europene în conformitate cu nevoile naţionale.
„Această comisie este extrem de importantă pentru destinul european al ţării noastre. Comisia de buget va defini un nou cadru multianual financiar pentru finanţarea din fonduri structurale. Ştim bine că România are calendar până în 2013 în care sunt alocate circa 30 de miliarde de euro pentru finanţare de proiecte naţionale. Acest mandat al PE va conţine într-o etapă intermediară, prin anii 2010-2011, consultări importante privind noul cadru multianual financiar care va depăşi graniţa anului 2013 şi care va fi structurat pe o perioadă de cinci sau şapte ani prin care vor fi din nou alocaţi bani către ţările membre. Neavând nici un deputat european în această comisie pentru bugete, consider că România va fi vitregită de o susţinere financiară în conformitate cu nevoile naţionale şi cu dorinţa românilor de deveni un spaţiu european veritabil”, a spus Nechifor.
„Theodor Stolojan a dezamăgit iarăşi România”
Parlamentarul social democrat a arătat cu degetul către eurodeputatul PD-L Theodor Stolojan, care a preferat să opteze pentru altă comisie deşi în mandatul trecut a activat în Comisia de bugete. În opinia lui Nechifor, Stolojan „a dezamăgit iarăşi România”. „Domnul Stolojan ne-a obişnuit în ultima perioadă să ne dezamăgească. Ne-a promis că va fi premier şi a renunţat, iată că domnia sa îşi continuă această strategie de dezamăgire. L-am cunoscut şi consider că ar fi fost bine ca el să fi făcut parte din această comisie. Rămâne un handicap important pentru România”, a conchis deputatul PSD de Suceava.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Absenţa unui român în Comisia de bugete a PE, văzută de Nechifor ca un mare handicap.
 Vizualizări articol: 627 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Absenţa unui român în Comisia de bugete a PE, văzută de Nechifor ca un mare handicap5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei