Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 iul 2009 - Anul XIV, nr. 162 (4148)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Politică

PD-L cere o întrunire cu PSD, fără Flutur şi Lungu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Deputatul PD-L de Suceava Ioan Bălan propune ca mâine să aibă loc o întâlnire între parlamentarii PSD şi PD-L din judeţ, cu scopul anunţat de a se stabili ce intervenţii sunt necesare la miniştrii celor două partide pentru a fi soluţionate o parte dintre problemele cu care se confruntă Suceava. Bălan a precizat că întrunirea se adresează doar parlamentarilor şi că nu vor participa nici preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, Gheorghe Flutur, nici cel al Organizaţiei Municipale, Ion Lungu.
Parlamentarul sucevean a arătat că invitaţia sa vine ca urmare a deselor apeluri venite dinspre PSD şi vrea ca iniţiativa sa să aibă ca finalitate înlăturarea diferitelor „poezii, poveşti, glumiţe” despre rolul deputaţilor şi senatorilor.
„Să spunem adevărul, că la momentul acesta cei care pot face ceva pentru ţară şi în subsidiar şi pentru judeţul Suceava sunt guvernanţii. Eu cred că mai de folos ar fi să ne întâlnim parlamentarii celor două partide şi să discutăm punctual ce probleme sunt şi ce probleme pot fi rezolvate pentru suceveni. Propun colegilor din coaliţie să ne întâlnim doar între parlamentari. Fiecare dintre noi să venim cu problemele pe care le-am identificat în colegiile sau în zonele de care ne ocupăm şi să găsim soluţii”, a spus deputatul Bălan.

 

Parlamentarii puterii îşi stabilesc drumurile către cabinetele ministeriale

Potrivit acestuia, „fiecare dintre noi are miniştri în guvern” şi este necesar „ca şi colegii noştri să vină cu propuneri şi cu probleme pe care le au de rezolvat în zona miniştrilor PD-L, la fel vom face şi noi pentru miniştrii din zona PSD”.
„Cred că înainte de a ne ocupa de strategia naţională avem datoria morală să ne ocupăm de Suceava. Sunt atât de multe probleme şi este nevoie de atâta sprijin şi implicare, încât a veni astăzi cu tot felul de poveşti nu ne face bine”, a spus Bălan.
El a precizat că „Gheorghe Flutur şi Ion Lungu nu sunt convocaţi şi nu participă la această întrunire, cu siguranţă”, sunt invitaţi doar parlamentarii de Suceava care fac parte din partidele aflate la guvernare.
„Acolo unde vedem că problemele au soluţii din zona PSD îi rugăm pe colegii noştri parlamentari de la PSD să intervină pe lângă miniştrii domniilor lor, să rezolvăm aceste probleme. La fel, să ne spună nouă problemele identificate de ei, fără să ne roage, să încercăm să le rezolvăm”, a rezumat deputatul Ioan Bălan scopul acestei întruniri, preconizate de el pentru mâine.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L cere o întrunire cu PSD, fără Flutur şi Lungu.
 Vizualizări articol: 495 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 4 voturi
PD-L cere o întrunire cu PSD, fără Flutur şi Lungu2.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei