Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 iul 2009 - Anul XIV, nr. 162 (4148)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Campanie

Obiectivul PD-L Suceava la alegerile prezidenţiale- 60 la sută din voturi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţia Judeţeană Suceava a PD-L şi-a fixat ca obiectiv, la alegerile prezidenţiale din toamnă, să obţină pentru candidatul pe care îl va avea nu mai puţin de 60 la sută din voturile exprimate de suceveni. Atât prim-vicepreşedintele PD-L Orest Onofrei, cât şi secretarul general Ioan Bălan au apreciat această ţintă ca realistă şi nu au îndoieli că o vor putea atinge.
„Noi ne propunem, la alegerile prezidenţiale, ca în judeţul Suceava să facem 60 la sută pentru candidatul PD-L pentru preşedinţia României, la primul tur”, a declarat Onofrei, ieri, în conferinţă de presă.
Onofrei şi Bălan au spus că deocamdată democrat-liberalii nu au un candidat anunţat, iar pe preşedintele Traian Băsescu îl consideră nu candidat, „el este în funcţie, nu trebuie să se bage în seamă ca să audă lumea despre el. Din această postură îşi va anunţa candidatura, dacă o va anunţa”, a precizat Orest Onofrei.
La rândul său, Ioan Bălan a spus că „noi nu facem campanie electorală unui candidat, nici măcar preşedintelui Băsescu”. „Nici n-am să spun astăzi că nu va fi preşedintele Traian Băsescu candidatul nostru. Aşteptăm ca lucrurile să-şi urmeze cursul lor firesc. Deocamdată, PD-L nu şi-a anunţat candidatul. O analiză simplă arată că, în condiţiile în care preşedintele Traian Băsescu se hotărăşte să-şi anunţe candidatura, din acel moment vom avea campanie electorală de-adevăratelea. Acum avem tot felul de măscărici care ies la televizor şi-şi dau cu părerea despre orice doar, doar atrag atenţia la ziarişti, ca să-i dea pe prima pagină cu tot felul de găselniţe”, a arătat Ioan Bălan.
Onofrei a mai transmis un mesaj către PSD şi PNL Suceava, partide „care au probleme de competiţie internă” că „nu este fair play să-şi stabilească indicatori de performanţă de câte ori înjură PD-L şi pe Gheorghe Flutur. Ca să se impună în partidul lor şi să câştige funcţiile pe care şi le doresc ar trebui să-şi găsească şi altceva decât să înjure. Niciodată nu poţi construi doar negându-i pe ceilalţi”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Obiectivul PD-L Suceava la alegerile prezidenţiale- 60 la sută din voturi.
 Vizualizări articol: 622 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Obiectivul PD-L Suceava la alegerile prezidenţiale- 60 la sută din voturi1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei