Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 iul 2009 - Anul XIV, nr. 162 (4148)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Disciplină

Ioan Bălan anunţă „curăţenia de vară” în PD-L Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Democrat-liberalii suceveni îşi fac curăţenie în partid. Începând de ieri s-a trecut la o verificare minuţioasă a activităţii fiecărei organizaţii şi a fiecărui membru de partid, urmând ca în această vară să se facă modificări în structurile de conducere ale organizaţiilor care nu au confirmat şi să li se retragă sprijinul consilierilor locali ai PD-L care nu s-au implicat suficient în activitatea politică şi administrativă.
Anunţul a fost făcut de secretarul general al Organizaţiei Judeţene a PD-L, deputatul Ioan Bălan, care a vorbit despre „curăţenia de vară” în PD-L. Bălan a declarat că PD-L Suceava este pregătit să-i aibă alături şi pe primarii altor partide care au simpatii democrat-liberale, precizând că astfel de cazuri se regăsesc şi la PSD. Parlamentarul PD-L de Suceava a dezvăluit şi motivul pentru care organizaţia a trecut la „curăţenia de vară”: câştigarea alegerilor prezidenţiale la nivel de judeţ.
„De astăzi, PD-L Suceava începe să-şi verifice membrii de partid şi simpatizanţii. Suntem, să zicem aşa, într-o curăţenie de vară în care eliminăm acolo unde vedem că lucrurile nu funcţionează, completăm acolo unde e nevoie şi, de ce nu, mergem mai departe pe ideea că acolo unde sunt primari de la alte partide care vor să sprijine PD-L, îi luăm alături de noi, pentru că nu ascundem faptul că în toamnă vrem să câştigăm”, a spus Bălan.
Parlamentarul democrat-liberal a mai adăugat că măsurile drastice care vor fi luate vizează şi organizaţii şi consilieri locali din colegiul său electoral, colegiul Burdujeni.
„Deocamdată nu am cunoştinţă despre vreun consilier judeţean care să se afle în această situaţie”, a subliniat deputatul Bălan.

 

„Preşedintele Flutur face tot ceea ce este posibil pentru primăriile din judeţ, indiferent de culoarea politică”

În altă ordine de idei, Ioan Bălan a ţinut să spună că primarii suceveni au fost sprijiniţi corect de către conducerea Consiliului Judeţean, precizând că unii primari care nici măcar nu sunt simpatizanţi PD-L au primit sumele pe care trebuiau să le primească.
„Eu cred că preşedintele Flutur, înainte de a fi preşedintele PD-L Suceava, este preşedintele Consiliului Judeţean şi, din această postură, cu siguranţă va face tot ceea ce este posibil pentru toate primăriile din judeţ. Dacă o să faceţi o analiză, veţi vedea că sunt localităţi cu primari care nici vorbă să fie ai PD-L sau să aibă simpatii pentru PD-L care au primit sumele pe care trebuiau să le primească. Eu nu cred în această poveste în care trebuie să ajungem într-o anumită poziţie şi să împărţim lucrurile între ai noştri şi ai voştri”, a spus Bălan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Bălan anunţă „curăţenia de vară” în PD-L Suceava.
 Vizualizări articol: 570 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 6 voturi
Ioan Bălan anunţă „curăţenia de vară” în PD-L Suceava3.556

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei