Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 iul 2009 - Anul XIV, nr. 157 (4143)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acuze

Nechifor, acuzat de plagiat în discursul său anti-Flutur

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PD-L, senatorul Orest Onofrei, îl acuză pe omologul său de la PSD, deputatul Cătălin Nechifor, de plagiat, apreciind că discursul său anti-Flutur (nr- liderul PD-L Suceava şi al Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur) din ultima perioadă este identic cu discursurile capilor PSD din perioada 2000-2004, când loveau din toate poziţiile în actualul lider democrat-liberal, Gheorghe Flutur.
„Toată speranţa mea faţă de el şi speranţa că reprezintă altceva în PSD s-a ruinat după atitudinea lui în politică, pentru că nu face nimic altceva decât să cotrobăiască prin arhiva PSD-iştilor, de când erau la guvernare, şi când, neputând să facă ceva concret pentru judeţ, considerau că principalul vinovat era Gheorghe Flutur. Acelaşi discurs, Cătălin Nechifor l-a scos din arhivă. În loc de Mîrza, Băncescu, Iordache, trece Cătălin Nechifor”, a spus Onofrei.
El i-a atras atenţia lui Nechifor că nu poate avea viitor în politică imitând doar ceea ce au făcut alţii înaintea lui, copiindu-le comportamentul şi discursul, fără să vină cu soluţii concrete şi cu lucruri pe care ţi le propui să le faci.

 

Onofrei îi explică lui Nechifor ce trebuie să facă un parlamentar al puterii

Onofrei i-a mai amintit parlamentarului social democrat că se află totuşi la guvernare şi că ar trebui să se implice în rezolvarea problemelor din judeţ.
„Luna aceasta parlamentarii ar trebui să aibă activitate în teritoriu şi, dacă tot suntem în coaliţie, mă ofer să-i explic lui Cătălin Nechifor ce trebuie să facă un parlamentar care este la putere. Când eşti la putere trebuie să spui ce faci tu sau Guvernul pentru comunităţile noastre şi nu ce face sau nu face altul. Există foarte multe lucruri pe care Guvernul le face şi pe care noi, ca parlamentari, ar trebui să le susţinem, pentru că suntem la guvernare”, a precizat Onofrei, care a adăugat că, în privinţa lui Nechifor, dezamăgirea lui este cu atât mai mare cu cât a fost şi europarlamentar, funcţie „din care nu a învăţat nimic”.
Senatorul PD-L îi sugerează deputatului PSD să facă demersurile necesare pe lângă ministrul PSD al Agriculturii, Ilie Sîrbu, pentru ca fermierii suceveni să-şi primească subvenţiile, pentru a aproba proiecte de dezvoltare rurală şi eventual să facă demersurile ca acolo unde au fost probleme cu calamităţile oamenii să fi despăgubiţi.
„Sunt probleme cu care oamenii vin la cabinetele parlamentarilor şi cer ajutorul. Cred că nu este lipsit de importanţă ca administraţia judeţeană şi administraţiile locale să fie sprijinite de către parlamentari şi în special de parlamentarii la putere, printre care, chiar dacă nu ştie, îi aducem aminte că se află şi el. În cazul acesta, nu Gheorghe Flutur este problema, ci e lipsa de implicare a lui Cătălin Nechifor. Sper că are timp să înveţe”, a conchis Onofrei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor, acuzat de plagiat în discursul său anti-Flutur.
 Vizualizări articol: 798 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Nechifor, acuzat de plagiat în discursul său anti-Flutur1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei