Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 iun 2009 - Anul XIV, nr. 148 (4134)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nemulţumire

PSD Suceava, deranjat că PD-L îi face concurenţă la posturile negociate în descentralizate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, senatorul Gavril Mîrza, şi-a exprimat nemulţumirea faţă de atitudinea partenerilor de la PD-L faţă de “concursurile” organizate la ministere pentru ocuparea funcţiilor de conducere în instituţiile deconcentrate ale statului.
Senatorul a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că la mai multe instituţii care, în urma negocierilor, au revenit social-democraţilor, la “concursurile” de directori s-au prezentat şi reprezentanţi ai PD-L. Astfel de situaţii au fost la Garda Financiară, unde directorul adjunct Ionuţ Vartic, susţinut de PD-L, s-a înscris şi la concursul de director coordonator, care, conform protocolului coaliţiei, revine PSD, la Agenţia de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură şi Pescuit, unde Ovidiu Donţu, de la PSD, l-a avut drept contracandidat pe Fănică Cotos, de la PD-L, sau la Oficiul de Producţie Agricolă, unde directorul adjunct de la PSD Petrică Simeria a avut, de asemenea, un contracandidat democrat-liberal.
“Sunt lucruri care deranjează şi, dacă vor continua, voi informa conducerea centrală a partidului pentru a fi puse în discuţia coaliţiei”, a afirmat senatorul Mîrza.

 

PD-L ripostează

De cealaltă parte, purtătorul de cuvânt al PD-L Suceava, senatorul Orest Onofrei, a replicat, prin intermediul unui comunicat de presă, că “domnul Mîrza face nişte confuzii”.
„Discuţiile sunt una, iar concursul e alta. Ar trebui să nu se uite că, în democraţie, orice concurs este un concurs, iar domnul Mîrza nu trebuie să confunde numirile cu concursul”, a afirmat senatorul Orest Onofrei.
Referitor la acelaşi subiect, şi deputatul PD-L de Suceava Ioan Bălan a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că democrat-liberalii au propriile nemulţumiri faţă de respectarea protocolului la nivel judeţean, arătând că în cadrul Direcţiei Silvice, condusă de un director PSD, au fost schimbaţi şi şefii de ocoale, deşi iniţial PSD şi PD-L au stabilit ca „schimbările să se oprească la nivelul 1, maxim 2, să nu mergem mai departe cu politizarea”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Suceava, deranjat că PD-L îi face concurenţă la posturile negociate în descentralizate .
 Vizualizări articol: 615 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD Suceava, deranjat că PD-L îi face concurenţă la posturile negociate în descentralizate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Interesul cu fesul stiti voi trimis de
(29 iun 2009, 08:47:27
marza, este o nulitate a acestui judet. Lasa-ti sa primeze calitatea si eficienta. Nu incurajati nepotismul si mediocritatea. Dar marza este nasul nepotismului din zona noastra, de fapt aceasta tara a fost condusa astfel. Senatorul melcilor marza

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei