Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 iun 2009 - Anul XIV, nr. 148 (4134)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Atac

Corneliu Popovici se aruncă asupra conducerii PD-L a CJ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Secretarul de stat în Ministerul Turismului, social democratul Corneliu Popovici, a criticat conducerea PD-L a Consiliului Judeţean pentru că nu se preocupă să acceseze o finanţare de 500.000 de euro în vederea înfiinţării unui Centru Naţional de Informare Turistică la nivelul judeţului.
Popovici a declarat, într-o conferinţă de presă, că Ministerul Turismului se roagă de câteva luni de zile de cei de la Consiliul Judeţean Suceava să întocmească documentaţia necesară, avertizând că, în caz contrar, Centrul Naţional de Informare Turistică va fi transferat în alt judeţ.
„Sunt câteva judeţe din ţară care beneficiază de acest fonduri. Ne rugăm de câteva luni de zile să facă documentaţia necesară şi să vină să acceseze aceste fonduri. Acolo se plasează responsabilitatea de la unul la altul. Deocamdată nu se ştie cine răspunde de această problemă. Timpul trece şi vreau să le atrag atenţia foştilor mei colegi din Consiliul Judeţean că ar fi păcat să se piardă şi aceste 500.000 de euro. În cazul în care nu vor face demersurile necesare, suntem nevoiţi să transferăm acest Centru în alt judeţ şi sunt cerinţe şi din partea altor judeţe de a construi aceste Centre de Informare Turistică”, a declarat Popovici.
El a subliniat că Ministerul Turismului a trimis adrese repetate Consiliului Judeţean cu privire la urgentarea procedurii şi a precizat că termenul limită de depunere a documentaţiei expiră în luna octombrie a acestui an.
„Am încercat să găsesc partener de dialog pe segmentul turismului ca să exploatăm perioada prezenţei mele în Ministerul Turismului, dar nu am găsit deschidere şi colaborare la Consiliul Judeţean. Am avut o discuţie la începutul mandatului meu cu domnul Luhan (n.r. - Petru Luhan, fostul administrator public al judeţului, în prezent eurodeputat) care s-a lăsat cu promisiuni, dar s-a stins”, a mai spus Popovici.

 

Cadariu: „Cei de la PSD Suceava se gândesc să facă guvernare doar dimineaţa, iar după amiaza opoziţie”

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Daniel Cadariu a respins afirmaţiile partenerului de la PSD, Corneliu Popovici, arătând că acesta se apucă să vorbească pe un subiect fără a se interesa cum stau lucrurile la concret.
„Legat de înfiinţarea Centrului Naţional de Informare Turistică, Consiliul Judeţean s-a preocupat pentru punerea la dispoziţie a unui teren, s-a făcut licitaţie pe 1 iunie pentru a executa studiul de fezabilitate şi proiectarea. Din păcate dintre cele două oferte depuse, nici una nu a fost conformă, motiv pentru care reluăm licitaţia în 16 iulie, iar ca variantă de rezervă avem pregătit un spaţiu disponibil în zona centrală, pentru a putea face această investiţie absolut necesară judeţului Suceava de aşa manieră să putem promova prin turism judeţul şi locuitorii judeţului”, a declarat Cadariu.
El a ţinut să sublinieze că la Consiliul Judeţean se fac eforturi pentru a atrage bani în judeţ şi a apreciat drept surprinzător atacul social democratului Corneliu Popovici. „Cei de la PSD Suceava se gândesc să facă guvernare doar dimineaţă, iar după amiază opoziţie”, a mai spus vicepreşedintele Consiliului Judeţean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Corneliu Popovici se aruncă asupra conducerii PD-L a CJ .
 Vizualizări articol: 878 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Corneliu Popovici se aruncă asupra conducerii PD-L a CJ2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei