Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 iun 2009 - Anul XIV, nr. 145 (4131)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comic

La 31 de ani, deputatul Coroamă se visează Hrebenciucul PNL Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Năuceala generalizată care domneşte în rândul liberalilor suceveni de câţiva ani îi face pe tot mai mulţi membri, mai noi sau mai vechi, să se viseze salvatori de filiale, dar nu din postura de organizatori şi activişti politici cu inteligenţă sclipitoare, ci de sforari mărunţi, de jucători de poker la cacealma.
De doi-trei ani, prin sediul PNL Suceava se perindă fel de fel de personaje care şi-au luat ca model „eminenţa cenuşie” a PSD, Viorel Hrebenciuc, şi încearcă să pună mâna pe partid sau să se plaseze în spatele celor pe care îi cred capabili să le ofere ceva în sprijinul unei iluzorii susţineri.
Din această categorie face parte şi deputatul Gheorghe Coroamă, care, la numai cei 31 de ani ai săi şi cu o experienţă politică declarată de şase ani, visează să fie el cel care decide cine va conduce pentru următorii patru ani filiala Suceava a liberalilor suceveni.
Coroamă este inginer silvic, a fost şef de ocol la Putna şi, printr-un concurs favorabil de împrejurări a ajuns, în 2008, parlamentar de Suceava, cu circa 2.000 de voturi. La fel ca şi alţi tineri care s-au trezit peste noapte trimişi în înalte demnităţi publice, tânărul putnean a început să se comporte ca şi cum funcţia i-a venit ca urmare a excepţionalelor sale calităţi şi că i se potriveşte mănuşă.

 

Consecvenţa nu este unul dintre atuurile deputatului din Putna

Dacă la începutul acestui an îi dădea lecţii de comportament politic unuia dintre puţinii vechi liberali care au mai rămas în partid, senatorului Tiberiu Prodan – acesta din urmă angajat într-un conflict deschis cu fostul coordonator al PNL Suceava, deputatul de Iaşi Relu Fenechiu - acum anunţă că se ocupă de descoperirea de preşedinţi de organizaţii judeţene şi militează pentru libertatea de exprimare, chiar cu preţul încălcării normelor interne de disciplină de partid.
De unde astă iarnă trimitea comunicate de presă în care îi reproşa public senatorului Prodan că „a greşit când şi-a exprimat antipatiile şi părerile personale într-o conferinţă de presă a partidului” şi nu în interiorul organizaţiei şi că „dacă fiecare dintre noi nu va înţelege că o minimă disciplină şi coerenţă sunt absolut necesare în viaţa de organizaţie, PNL Suceava nu va putea să iasă din marja unui 15%”, în urmă cu câteva zile voia democraţie şi drept de acţiune independentă, îndeosebi pentru parlamentari.
Care este eficienţa unui astfel de model comportamental se va vedea la alegerile interne din PNL, care vor avea loc în data de 12 iulie, iar ulterior în scorul pe care îl vor obţine liberalii suceveni la alegerile prezidenţiale din toamna acestui an. Deocamdată, filiala Suceava a singurului partid istoric care a mai rămas pe scena politică românească nu pare să-şi fi găsit echipa de lideri care să-i arate din nou drumul spre victorie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La 31 de ani, deputatul Coroamă se visează Hrebenciucul PNL Suceava.
 Vizualizări articol: 1125 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 7 voturi
La 31 de ani, deputatul Coroamă se visează Hrebenciucul PNL Suceava3.357

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(25 iun 2009, 07:59:00
"printr-un concurs favorabil de �mprejurari a ajuns" a ajuns si sef de ocol la putna, nu doar parlamentar.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei