Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 iun 2009 - Anul XIV, nr. 126 (4112)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Răspuns

Onofrei acuză PSD Suceava de infantilism politic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Reacţia PD-L la declaraţia preşedintelui Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, senatorul Gavril Mîrza, că partidul său este împiedicat în activitatea de campanie electorală de PD-L, a venit, ieri, din partea purtătorului de cuvânt al Organizaţiei Judeţene Suceava, senatorul Orest Onofrei.
Acesta a declarat, într-o conferinţă de presă, că afirmaţiile senatorului Mîrza sunt „surprinzătoare” şi consideră că, de fapt, aceasta este doar o scuză a social-democraţilor suceveni pentru a explica în faţa preşedintelui lor, Mircea Geoană, de ce nu se implică mai mult în campania electorală pentru alegerile europarlamentare şi a justifica astfel şi un rezultat mai slab faţă de obiectivul trasat.
„Ce fac ei e ca atunci când eram copii şi ne duceam acasă plângând şi spuneam că nu ştiu cine ne-a pus piedică. PSD, prin cum se comportă în ultima vreme, cel puţin la Suceava, parcă învaţă să facă politică, s-a întors la începuturi. Comportamentul este copilăros, ca să nu spunem infantil. De aceea nu întâmplător Geoană, în vizită la Suceava, i-a organizat pe grupe, ca la grădiniţă: grupa mare la Direcţia Agricolă, grupa mică la Camera de Comerţ, grupa intermediară la Direcţia de Muncă şi educatorul Geoană a trecut pe la fiecare să vadă dacă au învăţat lecţia. Nu s-a văzut la televizor dacă Geoană avea lopăţele sau nu, dar asta trebuia să fie în grija preşedintelui organizaţiei judeţene, Mîrza, să le pună la dispoziţie recuzita”, a afirmat Orest Onofrei.

 

PD-L promite să fie cuminte şi să lase PSD să-şi facă acţiunile de campanie

Purtătorul de cuvânt al PD-L şi-a asigurat tovarăşii de alianţă că până duminică, la euroalegeri, democrat-liberalii nu vor pune nici o piedică în calea campaniei electorale a PSD şi i-a invitat să arate ce-au învăţat duminică de la liderii partidului, care au fost în vizită electorală la Suceava.
„Ar trebui ca săptămâna asta să aplice ce i-a învăţat educatorul Geoană şi noi îi asigurăm că le dăm voie să pună în practică ce i-a învăţat Geoană”, a mai spus Orest Onofrei.
PSD Suceava are doi candidaţi la alegerile europarlamentare, pe Ioan Corjuc, pe locul 19, şi pe Cristian Şologon, pe locul 33, ambele neeligibile pe lista partidului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Onofrei acuză PSD Suceava de infantilism politic.
 Vizualizări articol: 980 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 4 voturi
Onofrei acuză PSD Suceava de infantilism politic1.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   BATAIA DE JOC A TINERILOR trimis de
( 2 iun 2009, 11:31:54
SA NE SPUNA MAI MARII PDL-ISTILOR CUM SI AU BATUT JOC DE TINERII CARE AU FOST RACOLATI DIN LICEU IN CAMPANIA TRECUTA PT ALEGERILE LOCALE SI PARLAMNTARE SI DUPA CAT TIMP INDELUNGAT AU FOST PLATITI PT MUNCA PRESTATA DESIGUR CU O SUMA INFIMA DE BANI.

DIN SURSE SIGURE AM INTELES CA LA FEL S A PROCEDAT SI IN CAMPANIA PT ALEGERILE EUROPARLAMENTARE SI VA FI SI LA PREZIDENTIALE CU TINERII RACOLATI DIN LICEE PT A LE SERVI INTERESELE PE BANI PUTINI.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei