Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 apr 2009 - Anul XIV, nr. 82 (4068)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Sfat

Băişanu îi sugerează lui Flutur să promoveze oameni profesionişti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Vicepreşedintele Organizaţiei Municipale a PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că liderul democrat-liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, a recunoscut că aleşii PD-L nu şi-au obţinut funcţiile pe care le ocupă în prezent datorită calităţilor şi profesionalismului acestora.

Băişanu a precizat că Flutur a fost cel care a declarat, la o întâlnire a democrat-liberalilor suceveni, că membrii PD-L au câştigat alegerile doar pentru că au fost reprezentanţii acestui partid.

„Rareori mi-a fost dat să fiu de acord cu preşedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur. Dar iată că în această săptămână am avut consens. Asta pentru că dumnealui a recunoscut că nici unul dintre cei aleşi pe listele PD-L nu este nici frumos, nici deştept. El a spus că de asta au fost aleşi, şi că datorează funcţiile PD-L”, a declarat vicepreşedintele PNL Suceava.

În aceste condiţii, Băişanu a ţinut să-i sugereze lui Gheorghe Flutur ca la următoarele alegeri să promoveze pe listele PD-L oameni profesionişti, care ar putea să obţină funcţii prin calităţile pe care le au şi nu datorită faptului că sunt membrii unui partid.

În acelaşi timp, Alexandru Băişanu a subliniat faptul că liderul PD-L Suceava şi preşedinte al Consiliului Judeţean încearcă să creeze evenimente din fiecare gest pe care îl face.

„De dorit ar fi ca domnia sa, de fiecare dată când îşi cumpără o cană, să nu mai facă spectacol din asta. Vedem ce se întâmplă şi cu oul din centrul Sucevei, care stă să se coacă. Şi nu este de dorit ca sărbătorile sacre ale românilor să fie transformate în spectacol. Şi aşa cum acum, de Paşte, va coborî cu Lumina Sfântă din avion, ne aşteptăm ca la Crăciunul viitor să coboare pe un ren, sau de 1 aprilie să vină de mână cu Păcală”, a mai spus Băişanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu îi sugerează lui Flutur să promoveze oameni profesionişti.
 Vizualizări articol: 972 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Băişanu îi sugerează lui Flutur să promoveze oameni profesionişti2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei